Főoldal / Hírek, aktualitások / Belépési szabályok

Belépési szabályok


Kérjük, ismerjék meg a fürdő belépési szabályait!

Védettségi Igazolvánnyal kapcsolatos információk/tudnivalók

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni kedves vendégeinket, hogy a 2021.04.27-én megjelent 194/2021. Kormányrendelet alapján a következő feltételek érvényesek a vendégfogadásra a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a VitalMed Hotel**** Sárvár és a Thermal Kemping**** Sárvár, valamint a Sárvári Kalandpark területén.

Kérjük, hogy a tájékoztatónkat alaposan olvassa el, az abban foglaltakat fürdőnk és szálláshelyeink kötelesek betartani minden esetben.

Vendégfogadás és a vendégek által igénybe vehető szolgáltatások:

Fürdőnk, szálláshelyeink és a kalandpark csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink által látogathatók. Minden, 18. életévét betöltött vendégünknek be kell mutatnia a recepciós/pénztáros kollégánknak a Védettségi Igazolványát, vagy az EESZT applikációjával igazolnia kell az oltottság tényét. Mindkét esetben  fényképes igazolvánnyal igazolni kell személyazonosságot.  Amennyiben érkezéskor nem áll rendelkezésére a Védettségi igazolvány, vagy azt az érkező vendég nem adja át ellenőrzésre, illetve személyazonosságát igazolni nem tudja, sajnos nem biztosíthatjuk szolgáltatásainkat számára.

Sem vendégeink Védettségi Igazolványt sem egyéb igazolványát nem másoljuk le, adatait nem rögzítjük, ám a jogszabálynak megfelelően azokat megtekinthetjük, ellenőrizhetjük.

18 év alatti vendégeink, Védettségi Igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével korlátozások nélkül igénybe veheti szolgáltatásainkat, de érkezéskor a kollégáink elkérhetik személyi igazolványukat, vagy diákigazolványukat ellenőrzésre. 

Védettségi Igazolvánnyal rendelkező vendégeink és a felügyeletük alatt álló, 18 év alatti gyermekek részére a VitalMed Hotel**** Sárvár reggelizője és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egyéb vendéglátó helyiségei korlátozás nélkül látogathatók, a maszk viselése számukra nem kötelező sem kültéren, sem beltéren.

Üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek fogadása és az általuk igénybe vehető szolgáltatások:

Az üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek látogathatják a VitalMed Hotel**** Sárvárt és a  Thermal Kemping**** Sárvárt egyaránt Védettségi Igazolvány nélkül is, további szolgáltatásbeli korlátozások mellett.

Az üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek fogadásának feltétele az utazást igazoló Nyilatkozat megléte, melyet érkezéskor recepciós kollégánk ellenőriz a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően. Kérjük ezt előre nyomtassa és töltse ki, amennyiben érkezéskor nem adják át kollégáinknak, sajnos nem biztosíthatunk szállást érvényes foglalás megléte esetén sem. 

Védettségi Igazolvány nélkül érkező üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégeink részére a maszk viselése a szálloda teljes területén kötelező, illetve a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő gyógyászati kezelésein kívül más szolgáltatásait nem vehetik igénybe. Szállodánk reggelizője és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vendéglátó helyiségeinek terasza igénybevehető.

Védettségi Igazolvánnyal rendelkező üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégeink számára a szálloda minden szolgáltatása korlátozás nélkül igénybe vehető. A felügyeletük alatt álló, 18 év alatti gyermekek részére szállodánk reggelizője és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egyéb vendéglátó helyiségei korlátozás nélkül látogathatók.

Rendelkezések:

A védettség igazolására a kormányrendeletben foglaltak szerint csak a Védettségi Igazolvány  (plasztik kártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt és egyéb ellenanyag szintet bizonyító papír nem.

Kérjük Önöket, hogy a fenti szabályokat mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük, vigyázzunk egymásra!

Visszavárunk!

További hírek

Külső gyógyvizes medence
Külső gyógyvizes medence
Retró gyógyvizes medence
Retró gyógyvizes medence
Hullámmedence
Hullámmedence