„Haverok, buli, bikini” – tábor kamaszoknak

Megélnéd az egész nyarat öt nap alatt? No, nem időben, hanem élményszerzésben!

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kizárólag kamaszoknak szervezett táborában hétfőtől péntekig garantált az önfeledt kikapcsolódás, a közös bandázás a strandon, a felhőtlen együttlét!

A mindennapos fürdőzés – akár kinti, akár benti medencében – biztos programpont. Választható csapatépítő programokon tehetik próbára magukat a bátrabbak a Sárvári Kalandpark kötélpályáin, a vállalkozó kedvűek legyőzhetik a magasságot, és, aki még bírja, tesztelheti szellemi és fizikai erejét a spartan akadálypályán.

A tini tábor azonban nem a kötelező feladatokról szól, sokkal inkább a töltődésről, a lazulásról, a barátokkal töltött vakációról.

„Haverok, buli, bikini” – ha érzed a hívást, ott a helyed! Ennek egyetlen feltétele, hogy már betöltötted a 12. életéved, de még nem múltál el 16. Tarts velünk augusztus 14-től 18-ig: nem bánod meg!

Időpont:

  • 2023. augusztus 14 - 18.

Ár: 35.900 Ft/hét/fő - az ár tartalmazza a napi fürdőbelépőt, valamennyi programon való részvételt, a gyermek tízóraiját és ebédjét.

Általános információk:

A táborok helyszíne: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és Sárvári Kalandpark

Valamennyi táborunkban szakképzett pedagógusok, animátorok és oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és nem utolsósorban biztonságos táborozásáról.

A napközis táborokban hétfőtől péntekig 7:45 és 16:15 között vállaljuk a gyermekek felügyeletét.

A napközis táborok esetén a tábor díját a tábor megkezdése előtt legalább 10 nappal kérjük rendezni. A táborozás díja készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy átutalással egyenlíthető ki.

A jelentkezési lap itt letölthető, kitöltés után aláírva e-mail-ben is beküldhető.

A tábori tudnivalók itt letölthetők.

ÁNTSZ nyilatkozat itt és a Kalandpark hozzájáruló nyilatkozat itt letölthető.

Ezeket a tábor kezdés reggelén, aktuális dátummal kitöltve a táborvezetőnek leadni szíveskedjenek.

A táborokra vonatkozó adatvédelmi tájékoztatóinkat megtalálja az alábbi linkeken:

Adatvédelmi tájékoztató és folyamatleírás a Sárvári Gyógyfürdő Kft. által szervezett táborban való részvételhez

Adatvédelmi tájékoztató és folyamatleírás a felelősségvállalási nyilatkozattal igénybevehető szolgáltatási tevékenység ellátásával kapcsolatos egyéb adatkezelésről

Bővebb információ és jelentkezés: +36 95/523 651 és +36 95/523 650 telefonszámon, vagy a info@sarvarfurdo.hu e-mail címen.

Fizetési információk:

Átutalás esetén kérjük, a tábor árát az alábbi számlaszámra utalni, megjegyzésbe beírni a gyermek nevét, a kiválasztott tábort és tábori hetet:

Számlatulajdonos neve: Sárvári Gyógyfürdő Kft.
Bank: OTP Bank
Számlaszám: 11747037-20017943

SZÉP kártyával történő fizetés mindhárom kártyakibocsátó kártyájával lehetséges a szolgáltató weboldalán, telefonszámán vagy személyesen a fürdő irodaházában. 

- A SZÉP kártyás fizetés (OTP, MKB) kétféle módon lehetséges:
1. Amennyiben Ön rendelkezik a kártyakibocsátó oldalán regisztrációval és elindítja az előlegfizetést a Sárvári Gyógyfürdő Kft. részére a megrendelés összegével. Majd a sikeres tranzakcióról e-mailben Ön küld nekünk egy igazolást, ami az oldalról sikeres fizetés után letölthető.

2. Ha nincs Önnek regisztrációja a SZÉP kártya kibocsátó oldalán, akkor a tábor a fürdő irodaházában fizethető SZÉP kártyával személyesen.

- Amennyiben K&H SZÉP kártyával rendelkezik, az alábbi oldalon indíthatja el Ön a fizetést:
https://www.kh.hu/documents/20184/72415653/K%26H+SZ%C3%89P+K%C3%A1rtya+t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3+el%C5%91legfizet%C3%A9sr%C5%91l+k%C3%A1rtyabirtokosoknak/8c1ebc4a-14e9-40b8-8479-f57b19f72c22

Ehhez a fürdő azonosítója: 84009667

- Személyesen a fürdő irodaházában van lehetőség készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával (vagy ezeket kombinálva) fizetni a tábort.