Főoldal / Hírek, aktualitások / Új, egyedülálló kezelések...

Új, egyedülálló kezelések...


…Gyógy-és wellnessközpontunkban a legmodernebb terápiás eszközökkel várjuk!

Napjainkban, amkor állandó rohanásban vagyunk és rengeteg káros hatás éri szervezetünket, nagyon fontos, hogy hangsúlyt helyezzünk az egészségmegőrzésre, hogy erősítsük immunrendszerünket, és különböző módszerekkel támogassuk szervezetünket az egészségügyi problémák kezelésében.

Ismerje meg legújabb kezeléseinket, amelyek során a legmodernebb eszközök segítségével szerezheti vissza fittségét, egészségét és vitalitását.

POLARISOL – a nap fénypontja

A Polarisol polarizáltfény-terápiás készülékek által végzett kezelések vérkeringést fokozó, a sejtek oxigénellátását javító, gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatása segíthetik a rehabilitációs folyamatokat. A polarizált fény energiája biológiailag stimuláló hatású, behatol a bőr alatti szövetekbe, a véredények tágulását okozza, serkentve a helyi vérellátást, így több oxigén jut egy adott területre. Ez gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat és fájdalomcsillapító hatással is bírhat. A polarizáltfény-terápia monoterápiaként és/vagy kiegészítő kezelésként számos betegség, egészségügyi probléma kezelésében nyújthat hatékony segítséget. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS ÁRAK a képre kattintva érhetőek el:

TÚLNYOMÁSOS OXIGÉNTERÁPIA – OXY(O2) VIT hyperbar kezelés – sejtmegújítás, regenerálás

A magas koncentrációjú oxigén hatékony segítséget nyújthat, támogathatja a rehabilitációs folyamatokat. A túlnyomásos körülmények között belélegzett szinte tiszta oxigén természetes gyógyszerként hatékonyan támogathatja a test gyógyulási folyamatát, egészségügyi problémák kezelését, a közérzet javulását, a szervezet energiaszintjének növelését.

Az emelt nyomáson történő oxigénterápia alkalmazása számos betegség-megelőzésben, egészségmegőrzésben, gyógyulási folyamatokban, rehabilitációban, közérzetjavításban állapot javulást eredményezhet.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS ÁRAK a képre kattintva érhetőek el:

INFRASLIMX – a tudatos emberek sportja

Az INFRASLIMX újgenerációs kombinált fitness gép, a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását. Az edzés során a vákuum térben a szövetek fellazulnak, az hajszálerek, kapilláris erek, erek tágulnak, ezáltal a sejtekhez sokkal több oxigén és tápanyag jut el, a teljesítményünk pedig sokkal nagyobb lesz. Ahogy nő a teljesítmény a szervezetnek több oxigénre lesz szüksége, ezt a többlet oxigént egy beépített oxigéngenerátor szolgáltatja, amitől terhelhetőbbek lesznek a sejtek, és sokkal több kalóriát tudunk elégetni, mint más sportolási lehetőségeknél. Egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infrafény, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása. Ezek egymást támogatják a maximális alakformálás, fogyás, bőrfeszesítés és a méregtelenítés érdekében. Az INFRASLIMX-el történő edzés rendkívül eredményes a túlsúly-csökkentésben, a narancsbőrkezelésben, az egészségmegőrzésben, aktiválja a nyirok – és vérkeringést, erősíti az immunrendszert, fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri és egyéb betegségek megelőzésében, javítja az állóképességet és segít elérni és megőrizni az ideális testsúlyt.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS ÁRAK a képre kattintva érhetőek el:

További hírek

Külső gyógyvizes medence
Külső gyógyvizes medence
Retró gyógyvizes medence
Retró gyógyvizes medence
Hullámmedence
Hullámmedence