Hangmasszázs - hangágy
Hangmasszázs - hangágy

A módszer alapjául a hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, amelyeket már 5000 évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában. A hangágy egy speciális, a fekvőfelület alatt felhúrozott ágy, amelyen a kezelő "játszik". A hang- és rezgéshullámok folyamatosak, ezzel nyújt a kezelés egyedülálló élményt. A rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak a szervezetbe. A kezelés erősíti az immunrendszert, segíti a test energiamezejében keletkezett zavarok helyreállítását, a harmónia megtapasztalását.

Cení: 18,82 EUR
Hangmasszázs - tibeti tálakkal
Hangmasszázs - tibeti tálakkal

A hangmasszázs során alkalmazott tibeti tálak 9-12 fém ötvözetéből készülnek, s különböző hangot és rezgést bocsátanak ki. A kezelő a hangtálakat a test energiapontjaira helyezi el. A tálak a testen szólalnak meg. A kezelés segíti a test energiamezejében keletkezett zavarok helyreállítását, támogatja a szervezet öngyógyító képességét. Könnyen és gyorsan juttatnak a kellemes relaxáció állapotába.

Cení: 26,76 EUR
Hangvarázs
Hangvarázs

A teljes kezelés a hangágyon történik. A hangágy rezgései áthagnolják, ellazítják a testet, a tibeti tálak harmonizálják az energiaáramlást, oldják az energetikai blokkokat. A hang- és rezgéshullámok folyamatosak, ezzel nyújt a kezelés egyedülálló, varázslatos élményt.

Cení: 24,12 EUR

Kombinált hangterápia
Kombinált hangterápia

A kezelés a hangágy és a tibeti tálas kezelés kombinációja. A kezelés során a vendég megtapasztalhatja azt az egyedülálló élményt, melyet e két kezelés kombinációja képes nyújtani. A kezelés erősíti az immunrendszert, javítja a koncentráló képességet, a kreativitást, segíti a test energiamezejében keletkezett zavarok helyreállítását.

Cení: 27,35 EUR

Hangmasszázs gyerekeknek
Hangmasszázs gyerekeknek

Ajánljuk gyermekeknek, ha tanulással vagy viselkedéssel összefüggő gondjaik vannak, illetve ha szeretnék szervezetük öngyógyító képességét felerősíteni.

Cení: 15,29 EUR
Bambusz masszázs
Bambusz masszázs

A bambusz masszázst keleten (India, Thaiföld, Malajzia) már régóta alkalmazzák, Magyarországon egyedi, exkluzív masszázstechnikának számít. A bambuszrúddal végzett görgető, nyomó lassú mozdulatokat néhol erőteljesebb nyomással kombináljuk, így a kötőszövetek mélyére is el tudunk jutni. Hatására javul a nyirok- és vérkeringés, fokozódik az anyagcsere, a mély izmok ellazulnak, csomók, letapadások megszűnnek.

Cení: 18,53 EUR (20') / 22,06 EUR (30') / 42,06 EUR (60')