Arc, nyak és dekoltázs masszázs
Arc, nyak és dekoltázs masszázs

Különleges masszázs, mely hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, segítségével a felhalmozódott méreganyagok a nyirokereken keresztül kiürülnek, ennek eredményeként az arcbőr tiszta, kipihent lesz.

Ára: 6 400 Ft
Arctisztító kezelések
Arctisztító kezelések

Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc, nyak, dekoltázs masszázs, ezt követően gőzölés, az arc pórusainak megtisztítása, majd a fertőtlenítés következik. A kezelést nyugtató arcpakolás és bőrhidratálás teszi teljessé. Uraknak speciális, férfi bőr számára kifejlesztett hatóanyagokkal. A tizenévesek átmeneti állapotban lévő bőre fokozott odafigyelést igényel. Jól ismert arctisztító nagykezelést végzünk arc, nyak, dekoltázs masszázs nélkül, helyette magas színvonalú A.C.N.E. H.E.L.P. készülékünk kék és vörös fényével kezeljük a problémás bőrterületet. Segítségével megelőzhető a hegek kialakulása, hatására a bőr tisztább és egészségesebb lesz.

Arctisztító nagykezelés: 14 900 Ft
Tini arctisztító nagykezelés: 10 400 Ft
Hidratáló arckezelés
Különleges bőrmegújító kezelések

Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr hidratáló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr felfrissül, bársonyossá, ragyogóvá válik.

Ár: 11 300 Ft
Tápláló arckezelés
Különleges bőrmegújító kezelések

A kezelés során tápanyagokban gazdag készítményeket alkalmazunk, melyek jótékony hatása azonnal látható. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr tápláló, regeneráló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr visszakapja üdeségét.

Ár: 11 300 Ft
Hidratáló arckezelés férfiaknak
Különleges bőrmegújító kezelések

A férfiak számára éppen olyan fontos az ápoltság, mint a hölgyeknek. A kezelés a férfi arcbőr számára kifejlesztett különleges hatóanyagok alkalmazásával történik. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr hidratáló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr felfrissül, ragyogóvá válik..

Ár: 11 300 Ft
Kiegészítő arckezelések
Kiegészítő arckezelések

Klasszikus arckezelések mellé ajánlott. Magas színvonalú elektro-kozmetikai kezelőgépek használatával történik a luxus hatóanyagok bőrbe juttatása. Alkalmazásuk során az alapkezelésnél felvitt készítmények bőrbe jutása intenzívebbé válik, a kiegészítésként bejuttatott hatóanyag koncentrátumoknak köszönhetően gyorsabb, látványosabb hatás érhető el akár egyetlen kezeléssel. Hatóanyag bevitel lézer ultrahanggal – hő és mechanikai hatása miatt az erek kitágulnak, így több cm mélyre is képesek bejutni a hatóanyagok.

Hatóanyag bevitel thermoderm - a hideg és meleg váltakozva történő alkalmazásával bejuttatott készítmény a bőrre rendkívül jó feszesítő hatással van.

Hatóanyag bevitel tű nélküli mezotherápia - elektromágneses hullámok segítségével a hatóanyag a bőr legmélyebb rétegeibe jut, egyedülálló feszesítő hatás érhető el.

Kék-vörös fényterápiás kezelés – a vörös és kék fény fertőtlenítő, gyulladás-csökkentő hatást fejt ki a kezelés során. Érett, fénykárosodott bőr esetén is kiváló eredmény érhető el.

Hatóanyag-bevitel (lézer ultrahang): 5 200 Ft
Hatóanyag-bevitel (tű nélküli mezoterápia): 10 800 Ft
Kék-vörös fényterápiás kezelés: 3 800 Ft
Mezoforte plusz
Mezoforte plusz

Az arc tisztításával, tonizálásával kezdjük a kezelést. Rádiófrekvencia alkalmazása alapozza meg a hatóanyag-bevitelt, ezt követi a mezoterápiás szérum bőrbe juttatása. A kezelést lezáró cryo technika alkalmazása „hatóanyag csapdába” zárja a bevitt készítményeket, hogy ott hosszabb ideig kifejtsék hatásukat, ezáltal a bőr feszesebb, fiatalabb, ragyogóbb lesz. A ráncok simulnak, elhalványodnak.

Ár: 24 500 Ft
Nagykezelés érett bőrre, ultrahanggal
Nagykezelés érett bőrre, ultrahanggal

Speciális kezelés az érett bőr számára. Növeli az arc rugalmasságát, vitalizál, a lézer ultrahangos hatóanyag bevitel fokozza a sejtek oxigén felvételét, javítja a bőr anyagcseréjét. Hidratál és táplál.

Ár: 14 600 Ft
Arckezelés érzékeny bőrre
Arckezelés érzékeny bőrre

Nyugtató kezelés a különösen érzékeny és irritációra hajlamos bőr számára. Speciális nyugtató hatóanyagok alkalmazása és a kék-vörös fényterápia csökkentik a gyulladást, sugárzóvá és frissé teszik a bőrt.

Ár: 12 300 Ft