Ajánljuk olyan osztályoknak, aki egy vagy akár több napos mozgalmas elfoglaltságot keresnek. Fürdőzés, kalandpark, játékok animátorainkkal, várlátogatás, Arborétum... tartalmas és élménydús kirándulás!

Csobbanj!

A fürdőben számtalan élmény vár akár esik, akár süt a nap. A fedett családi fürdőszárnyban 9 csúszda, hullámmedence, gyermekmedencék kínálnak kikapcsolódást, májustól pedig a szabadtéri strandon még több csúszda, medence és kaland vár. Igazi fürdőélmény minden évszakban! Fürdőbelépő diákcsoportoknak:

 • Ár: 3 100 Ft

Kötélpálya program

Kötélpályázz nálunk osztályoddal! 120 állásos erdei kötélpálya biztosít számotokra adrenalin löketet, így garantáltan emlékezetes lesz a kirándulás. Ajánljuk minden olyan osztálynak aki 4-5 órás mozgalmas elfoglaltságot keres.

 • Ár: 2 300 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 3 600 Ft (140 cm testmagasság felett)

Fürödj az adrenalinban!

Fürdőzés + kötélpályázás: Ha egész napra tervezel, és szeretnéd kipihenni a kötélpályázás fáradalmait, told meg egy fejessel a kirándulásod! Válaszd a kötélpálya mellé a fürdőzési lehetőséget! Ajánljuk minden osztálynak, aki aktívan szeretne pihenni.

 • Ár: 5 500 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 6 700 Ft (140 cm testmagasság felett)

Mindent egyben

Kombi kaland + outdoor szabaduló játék: A kalandpark összes élménye rád vár! Próbálj ki mindent: kötélpályák, monkey hardver (famászás), íjászat és outdoor szabaduló játék.

 • Ár: 7 500 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 8 500 Ft (140 cm testmagasság felett)

Mindent egyben fürdőzéssel

Fürdőbelépő + kombi kaland + outdoor szabaduló játék: Ez a legkomplexebb csomag. Fürdőzés, csúszdázás majd kalandparkozás. Vagy fordítva :) Próbálj ki mindent: kötélpályák, monkey hardver (famászás), íjászat és outdoor szabaduló játék.

 • Ár: 10 600 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 11 600 Ft (140 cm testmagasság felett)

Függő játszma

Kötélpályázás + outoor szabaduló játék: Kezdheted kötélpályával vagy szabadtéri szabaduló játékkal a napot, az biztos hogy itt nem fogsz unatkozni! 

 • Ár: 5 400 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 6 600 Ft (140 cm testmagasság felett)

Két nap kaland Sárváron

Kombi kaland + fürdőzés + szállás sátorban: Hogy biztosan mindenre legyen időtök: egyik nap fürdőzés, másik nap kalandpark kötélpályázás, monkey hardver (famászás) és íjászat. 

 • Ár: 13 400 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 14 400 Ft (140 cm testmagasság felett)

Két nap fürdés az adrenalinban

Kötélpálya + fürdőzés + outdoor szabaduló játék + szállás sátorban: Ha szeretitek a kihívásokat, akkor ezt a csomagot Nektek találtuk ki: egyik nap fürdőzés, másik nap kalandpark kötélpályázás, szabadtéri szabaduló játék. 

 • Ár: 14 300 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 15 500 Ft (140 cm testmagasság felett)

Három nap kaland Sárváron

Kötélpálya + fürdőzés + játékos feladatok animátor vezetésével + outdoor szabaduló játék + 2 éj szállás sátorban: Ha szeretitek a kihívásokat és nem szeretnétek kapkodni, akkor válasszátok ezt a csomagot: fürdőzés, kötélpályázás, szabadtéri szabaduló játék, csapatépítő játékos feladatok animátoraink vezetésével. 

 • Ár: 22 700 Ft (140 cm testmagasság alatt) / 23 900 Ft (140 cm testmagasság felett)


Kalandparkba csoportokat a park nyitvatartási idején kívül is fogadunk, a programra minden esetben - nyitvatartási időn belül is - előzetes bejelentkezést kérnénk az alábbi elérhetőségen: info@sarvarikalandpark.hu vagy info@sarvarfurdo.hu, tel.: +36 20 939 7532.

A fürdő csak nyitvatartási időn belül fogad csoportokat, a "Csobbanj!" elnevezésű programhoz nem szükséges az előre bejelentkezés, a pénztár diákcsoportok esetén automatikusan a kedvezményes árat számolja.

A fenti díjak tartalmazzák a programcsomaghoz tartozó belépőket, a felszerelések biztosítását, programok lebonyolításához személyzetet.

Étkezés a Thermál Étteremben, fürdő önkiszolgáló éttermében:

 • Aktuális napi menü: 1 590 Ft/fő
 • Előre egyeztetés alapján lehetőség van 3 féle menüből választva ebédre: 2 590 Ft/fő

Szalonnasütő is bérelhető (tűzifa, bogrács, nyárs biztosított): 6 100 Ft /alkalom

Hasznos információk:

 • A kötélpálya és a tréninghelyszín csak csoportos felelősségvállalási/hozzájárulói nyilatkozat kitöltése után használható. A nyilatkozatok letölthetők itt, az előzetes kitöltésük gyorsítja a helyszínen történő adminisztrációt. Kérjük, éljenek a lehetőséggel!
 • A kötélpálya program 4 órás kötélpályázásra jogosít.
 • Csoport kísérők ingyenesen vehetnek részt a programokon, vagy léphetnek be a fürdőbe (20 fő esetén 2 kísérő).
 • Öltözködési tanácsok: a kalandparkban sportos, réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát ajánlott; a fürdőben fürdőruha, törölköző és papucs szükséges.
 • A programok gördülékeny, fennakadásmentes lebonyolítása érdekében, kérjük csoportjainktól a pontos érkezést.
 • Változtatási jogot fenntartjuk a program aktivitásait tekintve.