Ajánljuk olyan osztályoknak, aki egy vagy akár több napos mozgalmas elfoglaltságot keresnek. Fürdőzés, kalandpark, játékok animátorainkkal, várlátogatás, Arborétum... tartalmas és élménydús kirándulás!

Csobbanj!

A fürdőben számtalan élmény vár akár esik, akár süt a nap. A fedett családi fürdőszárnyban 9 csúszda, hullámmedence, gyermekmedencék kínálnak kikapcsolódást, májustól pedig a szabadtéri strandon még több csúszda, medence és kaland vár. Igazi fürdőélmény minden évszakban! Fürdőbelépő diákcsoportoknak:

 • Ár: 2 300 Ft

Kötélpálya program

Kötélpályázz nálunk osztályoddal! 120 állásos erdei kötélpálya biztosít számotokra adrenalin löketet, így garantáltan emlékezetes lesz a kirándulás. Ajánljuk minden olyan osztálynak aki 4-5 órás mozgalmas elfoglaltságot keres.

 • Ár: 2 300 Ft

Fürödj az adrenalinban!

Fürdőzés + kötélpályázás: Ha egész napra tervezel, és szeretnéd kipihenni a kötélpályázás fáradalmait, told meg egy fejessel a kirándulásod! Válaszd a kötélpálya mellé a fürdőzési lehetőséget! Ajánljuk minden osztálynak, aki aktívan szeretne pihenni.

 • Ár: 4 600 Ft

Mindent egyben

Kötélpályázás + 2 db kalandpark szolgáltatás: A kalandpark összes élménye rád vár! Próbálj ki mindent: kötélpályák, íjászkodás, ládaépítés, famászás, légpuskalövészet.

 • Ár: 3 900 Ft

Mindent egyben, fürdőzéssel

Fürdőbelépő + kötélpályázás + egy kalandpark szolgáltatás: Ez a legkomplexebb csomag. Fürdőzés, csúszdázás majd kalandparkozás. Vagy fordítva :) Próbálj ki mindent: kötélpályák, íjászkodás, ládaépítés, famászás, légpuskalövészet, famászás.

 • Ár: 5 300 Ft

Függő játszma

Kötélpályázás + csapatépítő játékok: Animátorokkal egész nap! Kezdheted kötélpályával vagy animációs programokkal a napot, az biztos hogy itt nem fogsz unatkozni! Válasz a kötélpályázás mellé animációs programot a kalandparkban vagy a fürdőben egy mókás vízi vetélkedőt! Nagyobbaknak ajánlunk magas kihívású élményekben gazdag csapatépítést, vízi vetélkedőt, strandfocit/ strandröpit, petanque-t, a kicsiknek pedig szórakoztató zenés aerobikot, aquadance-t vagy gyermekjátékokat, illetve kézműves foglakozásokat tudunk biztosítani.

 • Ár: 3 900 Ft


Kalandparkba csoportokat a park nyitvatartási idején kívül is fogadunk, a programra minden esetben - nyitvatartási időn belül is - előzetes bejelentkezést kérnénk az alábbi elérhetőségen: info@sarvarikalandpark.hu vagy info@sarvarfurdo.hu, tel.: +36 20 939 7532.

A fürdő csak nyitvatartási időn belül fogad csoportokat, a "Csobbanj!" elnevezésű programhoz nem szükséges az előre bejelentkezés, a pénztár diákcsoportok esetén automatikusan a kedvezményes árat számolja.

A fenti díjak tartalmazzák a programcsomaghoz tartozó belépőket, a felszerelések biztosítását, programok lebonyolításához személyzetet.

Étkezés: 1 200 Ft/fő
Előre egyeztetés alapján lehetőség van ebédre a fürdő önkiszolgáló éttermében (3 féle menüből választhatnak).

Szalonnasütő is bérelhető (tűzifa, bogrács, nyárs biztosított): 5 000 Ft /alkalom

Idegenvezetés a Nádasdy-várban: várlátogatást tartalmazó csomagjainkhoz idegenvezető is rendelhető, aki megismerteti a diákokat a tárlattal és a vár történetével. 

 • Ára: 4 000 Ft /csoport (kb 1 óra időtartam)

Hasznos információk:

 • A kötélpálya és a tréninghelyszín csak csoportos felelősségvállalási/hozzájárulói nyilatkozat kitöltése után használható. A nyilatkozatok letölthetők itt, az előzetes kitöltésük gyorsítja a helyszínen történő adminisztrációt. Kérjük, éljenek a lehetőséggel!
 • A kötélpálya program 4 órás kötélpályázásra jogosít.
 • Csoport kísérők ingyenesen vehetnek részt a programokon, vagy léphetnek be a fürdőbe (20 fő esetén 2 kísérő).
 • Öltözködési tanácsok: a kalandparkban sportos, réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát ajánlott; a fürdőben fürdőruha, törölköző és papucs szükséges.
 • A programok gördülékeny, fennakadásmentes lebonyolítása érdekében, kérjük csoportjainktól a pontos érkezést.
 • Változtatási jogot fenntartjuk a program aktivitásait tekintve.