Az InfraslimX a kombinált fitness eszközök közé tartozik, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását. A zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infrakezelés, a kollagén fényterápia, az oxigénterápia, valamint az aromterápia jótékony hatása.

Ezek egymást támogatják az alakformálás és a méregtelenítés érdekében, hogy a felhasználó életminősége nagymértékben javuljon. Mindazoknak ajánljuk, akik egészségtudatosak, és szereték az edzést más terápiákkal is kiegészíteni, vagy mozgásszegény életmódot élnek, kevés időt tudnak csak a napi testedzésre szánni, és fontos számukra a nagyobb hatékonyság, vagy nem vágynek zsúfolt konditermekbe, de azok számára is kiváló edzésforma, akik kisebb túlsúllyal rendelkeznek.

Páratlanul sokoldalú, legújabb generációs készülék:

 • hozzájárul a gyors testsúly csökkenéshez
 • támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait
 • rendkívül eredményes a narancsbőr kezelésben
 • aktiválja a nyirok- és vérkeringést
 • erősíti az immunrendszert
 • mérsékli a mozgásszervi panaszokat
 • fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri és egyéb betegségek megelőzésében
 • regenerálja a sérült szövetet
 • bőrszépítő hatása van
 • fokozza a fizikai teljesítő- és állóképességet
 • hozzásegít egy általános jobb közérzet kialakításához és megtartásához

Az InfraSlimX hatékonysága az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást. valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát. Az infrasugárzásnak köszönhetően a sejtek kiválaszják a felesleges anyagokat, melyek a kiválasztó szerveken keresztül és a verejték útján ürülnek a szervezetből. Az intenzív testmozgás az, ami maximálisra fokozza a folyamat gyorsaságát és eredményességét.
Használata közben rendkívül nagymértékű méreganyag-kiválasztás tapasztalható, amit eddig csak kiemelkedően intenzív sportok esetében figyeltek meg. Tovább növeli az eredményességet a vákuum techológia alkalmazása, ami köztudottan hozzájárul a felesleges anyagok kiválasztásához, a zsírégetéshez és a letapadt kötőszövetek lazításához, valamint bőrtisztítő, bőrfeszesítő hatásának köszönhetően nagyon látványossá teszi a kezelést. Az infravörös sugárzásnak jelentős szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében, illetve a már kialakult tünetek kezelésében, mivel értágító, keringést serkentő hatása megakadályozhatja a kapilláris erekben a vérlemezkék lerakódását.  Mivel az izületek akadálytalan működésést is támogatja a mélyre ható hőenergia, a mozgásszervrendszeri panaszokat mérsékeli, és egyben fokozza a fizikai teljesítőképességet. Természetesen egészséges szervezetben ugyanezek a folyamatok egy jobb közérzetet és nagyobb fokú vitalitást eredményeznek.

Árak

Aktív délelőtt 30 perc 1 alkalom:        3 000 Ft              

Aktív délelőtt 30 perc 5 alkalom:        14 000 Ft

Aktív délelőtt 30 perc 10 alkalom:     27 000 Ft 

 

Aktív délután 30 perc alkalom:           3 300 Ft

Aktív délután 30 perc 5 alkalom:        15 000 Ft

Aktív délután 30 perc 10 alkalom:     29 000 Ft

 

Aktív délelőtt 45 perc 1 alkalom:        3 700 Ft

Aktív délelőtt  45 perc 5 alkalom:        17 000 Ft

Aktív délelőtt 45 perc 10 alkalom:     33 000 Ft

 

Aktív délután 45 perc 1 alkalom:        4 000 Ft

Aktív délután 45 perc 5 alkalom:        19 000 Ft

Aktív délután 45 perc 10 alkalom:     36 000 Ft

Aktív délelőtt bérleteket hétköznap 9-14 óra között lehet felhasználni, hétvégén nem beválthatók.

Bővebb információ: http://infraslimxsarvar.hu/