Sárvárkártya

Kedves Vendégeink!

Az alábbiakban tájékozódhatnak a Sárvárkártya felhasználási feltételeiről.

  1. A „Sárvárkártya” kedvezményrendszerben az a vendég vehet részt, aki minimum egy éve már állandó sárvári lakcímmel rendelkezik.

  2. A kedvezménykártyát minden hónap első hétfőjén 16 órától 19 óráig személyesen lehet igényelni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.

  3. A kártya elkészítési díja 3000 Ft, amely egy ingyenes belépőt is tartalmaz, melyet az első látogatáskor vehet igénybe a kártya tulajdonosa. A kártya díja készítéskor fizetendő.

  4. A kártya fényképes, csak a tulajdonosa jogosult a használatra és ezáltal a kedvezmények igénybevételére.  Jogosulatlan használat esetén a kártya a pénztárban azonnal bevonásra kerül. Az elvett kártyát a tulajdonosa személyazonosító igazolvány és a lakcímkártya bemutatása mellett a pénztárban átveheti.

  5. A kártya használatakor minden alkalommal a lakcímkártyát is kötelező bemutatni a pénztárosnak. Ennek hiányában a kedvezményes belépő vásárlása nem lehetséges, ebben az esetben csak a fürdő árlistája szerinti belépő megvásárlásával tudnak a vendégek belépni.

  6. A kártyával kedvezményes fürdőbelépő vásárolható , illetve az időszakos kedvezményekről kérjük, hogy tájékozódjanak a fürdő weboldalán (https://sarvarfurdo.hu/).

  7. Amennyiben az állandó lakcímben változás történik, a Sárvárkártya kedvezmény már nem érvényesíthető. Természetesen Sárváron belüli költözés esetén a kártya érvényben marad.

  8. Elveszett kártya pótlása esetén a 3. pont szerinti díj az új kártya készítésekor megfizetendő.

  9. 18 év alatti gyermekek esetén a kártya 5 évente megújítandó (új fénykép készítése szükséges).