A szérumok koncentrált formában tartalmazzák a bőrünknek szükséges hatóanyagokat.
A folyékonyabb konzisztencia és a kismolekulájú összetétel miatt az erős, aktív hatóanyagok hatékonyabban, gyorsabban és könnyedebben jutnak a bőrbe, mint a krémek.

Zsíros bőr esetén egy szérum alkalmazása sokkal kellemesebb, mert nem hagy zsíros réteget, maximum a teljes beszívódásig egy finom filmréteget a bőr felületén.

Kevert bőrnél használhatunk akár több fajta szérumot is, száraz bőr esetén epdig a szérum hatását fokozhatjuk egy vizes összetevőjű könnyű hidratáló krémmel.

A géles, vizes alapú készítmények, pl. C vitaminnal- erősen öregedésgátló antioxidáns hatásúak. A hyaluron, vörösszőlő, karbamid, E vitamin, zöld tea kivonat, aloe vera tartalmú készítmények magas hidratáló, és öregedésgátló hatásukkal megtartják a vizet a bőrben.

A szérumok használata:

Mindig az arctisztítás után reggel és/vagy este pár cseppet finoman masszírozzunk az arcunknak azon területére, ahol a hatása kívánt.

Szérumok:

BLUE - damaszkuszi rózsavíz szérum: 

Minden bőrtípusra ajánlott, már az első ráncok megjelenésétől kezdve. Elsősorban feszesít, frissít, megerősíti a bőr szerkezetét, védi a bőrt a kiszáradástól és bársonyossá teszi azt.

CAVIAR - szérum kaviár kivonattal:

A kaviáros szérum egy hatóanyagokban gazdag koncentrátum. A szérum alapja a citromfű hidroltáum, aloe-vera zselé, és kollagénzselé.

GLANCE - arc- és szemszérum:

Különösen az érzékeny arcbőrre ajánlott tonizáló, öregedésgátló szérum. Bőzavirág összetevőjének köszönhetően nyugtatja a szemet és a szemkörnyéket, felfrissíti az érett, fakó bőrt és javítja annak tónusát.

GREEN - Nerolivíz szérum:

A száraz bőr ellenszere. A neroli víz kellemes a bőrön, növeli annak csillogását. A zöld tea kivonat erőteljes antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, frissít, tonizál és gátolja a kollagén károsodását. A hyarulronsav pedig a finom vonalak és a ráncok számára feltöltő hatású, védi a bőrt a kiszáradástól, bőrbarát és bőrfeszesítő hatású.

LILAC - anti-ageing szérum:

A Lilac szérum egy olyan készítmény,  amely a városi szennyeződések ellen veszi fel a harcot, erőteljes szabadgyökgátló, és anti-ageing hatóanyagokkal melyek nemcsak a ráncok ellen küzdenek, hatékony vízmegkötők is. Elősegíti a bőr mikrokeringésést, a salakanyagok, zsírok távozását a szövetekből

SILVER - levendulavíz szérum kollagénnel:

A Silver szérumot olyan bőrre ajánjuk, ahol már megjelentek a ráncok, esetleg a napozás által keletkezett bőrszárazság.

WHITE - ligetszépe olaj szérum aloe verával:

Különösen vegyes és zsíros bőrre ajánlott összehúzó és tisztító hatású szérum. Segít az eltömődött pórusú  arcbőr tisztításában és ápolásában. Az aloe vera serkenti a kollagén- és hyaluronképződést a bőrben, táplálja és nyugtatja a bőrt.

PINK - szérum városi nőknek:

Fiatal városi nők elengedhetetlen fegyvere a szmogés  a szennyeződések ellen. Aktív hatóanyagokkal lép fel a ráncosodási folyamat ellen.

RED - pórusösszehúzó szérum aknés bőrre:

Pórusösszehúzó C-vitaminos szérum, pigmentfoltok ellen is bevehető.

Gyümölcssavakat, antioxidánsokat, antociánokat, polifenolokat és számos olyan elemet tartalmaz, amelyek együttese a bőrtisztítás mellett öregedésgátló hatást fejt ki.