Prusthaabhyanga
Prusthaabhyanga

A hát meleg olajos masszázsa. A rövid betekintés India varázslatos világát idézi fel.

Ár: 7 800 Ft
Sarvanga abhyanga
Sarvanga abhyanga

A teljes test meleg olajos masszázsa talpaktól a fejtetőig, a kezelést gőzkabinban történő méregtelenítés zárja le. Erősíti a szervezet öngyógyító folyamatait, hogy helyreálljon a különböző szervek harmonikus működése.

Ár: 15 500 Ft
Padaabhyanga

A láb és talp meleg indiai olajjal végzett masszázsa, amely térdtől lefelé a marma pontok masszírozásával javítja a nyirokkeringést, segíti az anyagcsere folyamatokat. Enyhíti a duzzadt láb fájdalmait, puhítja és táplálja a bőrt.

Ár: 5 900 Ft
Shiroabhyanga
Shiroabhyanga

Fej masszázsa - speciális meleg gyógyolajjal végzik, mely segít fejfájás, nyaki fájdalmak, fáradtság esetén. Frissíti az agy működését és relaxálja a testet. Jótékony hatású hajhullás és korpásodás esetén. Elősegíti a pihentető alvást, megnyugtatja a szemeket.

Ár: 6 100 Ft
Shirodara kezelés
Shirodara kezelés

A fej masszázsa és homlokra csorgatott gyógyolaj. Az ayurvéda különleges kezelése, mely mélyen relaxál és új életre kelt.

Ár: 15 200 Ft
Szinkron masszázs
Sarvanga abhyanga

A teljes test masszázsa, két masszőr összehangolt mozdulataival. Testi és lelki szinten is teljes ellazulást nyújt. A kezelést gőzkabinban történő méregtelenítéssel zárjuk le.

Ár: 24 000 Ft (45'+15')