Sárvári Gyógyfürdő Kft.

A Sárvári Gyógyfürdő Kft. üzemeltetése alá tartozik a Gyógy- és Wellnessfürdő, a négycsillagos VitalMed Hotel, a szintén négycsillagos Thermal Camping, valamint a fürdő szomszédságában lévő erdei Kalandpark is.

A ’60-as évek elején feltárt termálvíz hasznosítása érdekében 1968-ban került sor a városi fürdő megnyitására. A gyógyfürdő az önkormányzat által alapított Városi Gyógyfürdő és Kemping intézmény részeként üzemelt. 2000. július 1-től Sárvári Gyógyfürdő Kft. név alatt, 100 %-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság formájában működik. A társaság jegyzett tőkéje 2017-ben  3,084 Mrd Ft.
A társaság ügyvezető igazgatója: Kántás Zoltán
A kft. működését az 5 tagú Felügyelő Bizottság ellenőrzi.

Felügyelő Bizottság tagjai:

 • Dr. Dénes Tibor - elnök
 • Máhr Tivadar
 • Szabó Lajos
 • Derdékné Rózsa Hajnalka
 • Koszti Péter
 • Moór Adrián

A Sárvári Gyógyfürdő Kft. üzemelteti a 2002-ben nagyszabású zöldmezős beruházás keretén belül megnyílt Gyógy- és Wellnessfürdőt, a fürdő épületében működő 26 szobás négycsillagos VitalMed Hotelt és a Fürdő szomszédságában található, 90 beállóhellyel rendelkező Thermal Kemping****-et és a fürdő szomszédságában lévő erdei Kalandparkot.

A társaság főbb tevékenységi körei:

 • fizikai közérzetet javító szolgáltatás (fürdő szolgáltatás, wellness kezelések nyújtása, fitnesz szolgáltatás)
 • humán egészségügyi ellátás (gyógyászati kezelések nyújtása)
 • szállodai szolgáltatás
 • kemping szolgáltatás
 • bérbeadás

A társaság árbevétele 2016-ban meghaladta az 1,2,037 Mrd Ft-ot. A Gyógy- és Wellnessfürdő látogatószáma 2016-ben 768.231 fő volt. 
A Sárvári Gyógyfürdő Kft. 2016-évi átlagos állományi létszáma 149 fő. 

A társaság ez elmúlt években számos díjat kapott, munkája elismeréséül.

A Fürdő 2004-ben Wellness Center kategóriában, 2005-ben pedig Wellness Medicina kategóriában nyerte el a Magyar Wellness Társaság Nívódíját.

A Royal Spas of Europe (Európai Királyi Fürdők Szövetsége) 2004-ben Sárvárt is tagjai közé választotta.

2007 áprilisában a fürdő elnyerte az EuropeSpa-med minőségi díjat. A díj egy minőségi elismerés, melyet előre meghatározott feltételek teljesülése esetén az Európai Fürdőszövetség ad ki. Az intézmény, amely ezt megszerzi, teljesítette az Európai Fürdőszövetség normáit a kúrajellegű infrastruktúrára, higiéniára és a vendég biztonságára vonatkozóan. A Gyógy- és Wellnessfürdő a megmérettetésen a 6. legjobb eredményt érte el egész Európában és Magyarországon elsőként kapta meg a díjat.

2009 augusztusában a társaság eleget tett az ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 és a MEES minőségirányítási rendszer követelményeinek. Az azóta eltelt időszakban is ezen standardak alapján működik.

A Fürdő 2010-ben a Nyugat-magyarországi Regionális Minőségi Díj címet nyerte el.

2015-ben a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Bizottsága a legmagasabb, ötcsillagos kategóriába sorolta a sárvári Fürdőt.

2017-ben a Sárvári Gyógyfürdő Kft. középvállalat kategóriában elnyerte az Üzleti Etikai díjat.