Főoldal / Blog hírek / Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár


Hogyan hozható ki a családi wellness hétvége olcsón? Mutatunk néhány tippet, amivel jelentősen csökkenthetők az árak.

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Sárvár vonatkozásában a legtöbbet talán azzal spórolhatunk, ha olyan hotelt választunk, ahol a szállásdíjban szerepel a fürdőbelépő ára. A napi családi fürdőbelépő ugyanis jelentős tétel. Ha több napra megyünk wellness-szelni, különösen hétvégén és kiemelt időszakban, akkor komoly kiadással kell számolni. Szóval ha mérsékelnénk az árakat, a fürdővel átjárható szállodát válasszunk. Mondjuk a fürdő saját szállodáját, a VitalMed hotelt. Azok a vendégek, akik itt foglalnak szobát, korlátlanul használhatják a gyógyfürdő medencéit, a családi részleget és a szauna világot is. Illetve természetesen a kültéri medencéket, amik közül kettő egész évben üzemel. Így akár őszi, téli kültéri wellnessre is adott a lehetőség.

A másik jelentős tétel az étkezés. Család esetében talán kedvezőbb lehet, ha a szállodai ellátást kérjük. Reggelit mindenképpen ajánlott, de talán a félpanzióval is jobban jövünk ki, mint ha magunk keresnénk vendéglátóhelyet. Ráadásul ez így kényelmesebb is. Ami egy családi nyaralás esetén - főleg kisgyermekkel - nem elhanyagolható szempont. Persze étkezni a fürdőn belül is lehet. A medencék környezetében több vendéglátó is működik.

Aztán amivel még kedvezőbbek lehetnek az árak…

Az imént már utaltunk rá, hogy a főszezonban, a kiemelt időszakokban, hétvégén általában drágább wellness-szelni. Úgyhogy ha tudunk rugalmasak lenni, kinézhetünk kevésbé drága hétköznapi időpontot. Ezzel a kis “trükkel” a családi wellness hétvége olcsón is kihozható.

Ugyanakkor ne feledjük, hogy a csomagajánlatok gyakran plusz szolgáltatásokat is tartalmaznak. Mondjuk az érkezés és a távozás napján is egészen estig wellness-szelhetünk és masszázst is kapunk. A VitalMed-ben például ilyen extrákkal is számolhatunk. Aztán ott vannak a gyermekkedvezmények. Sok esetben ugyanis ez is jár a családosoknak.

Szóval ha kedvező áron foglalnál családi wellness hétvégét Sárváron, mindenképpen térképezd fel a VitalMed kínálatát. Aktuális csomagok itt, ajánlatkérés lehetősége itt.

További cikkek

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

A vízben gyakorlatilag súlytalanok vagyunk, aminek következtében a mozgás is egyszerűbbé válik. Azaz a nyújtó, erősítő gyakorlatok is jóval könnyebben elvégezhetők. Melyek ezek? 

Tovább
Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Az Aufguss és a Löyly is ugyanazt jelenti. Röviden: felejthetetlen szauna élményt.

Tovább
A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyfürdőzést alapvetően a mozgásszervi panaszok hatékony kezelésének lehetséges módszereként tartjuk számon. A gyógyvíz azonban nem csak a mozgékonyság megőrzésében segít. A bőr szépségének,...

Tovább