Iszappakolások
Iszappakolások

A természetben előforduló iszapot pakolás formájában alkalmazzuk. A szerves és szervetlen alkotókban gazdag iszap nagy hőtároló képességét és rossz hővezetését használjuk ki, amikor a krónikus, kopásos izületi- és gerincelváltozások, izomgörcsök, gyógykezelését végezzük vele.

Ár: 4 100 Ft
Sóbarlang
Sóbarlang

A speciális, fertőtlenítő hatású mikroklíma és a himalájasó aerosol egyszerre fejti ki gyulladáscsökkentő hatását. Krónikus légzőszervi betegségek gyógyítására kiválóan alkalmas.

Ár: 2 000 Ft
PAPIMI kezelés
Inhaláció

Elsősorban légúti betegségek lokális kezelésére alkalmas. A bejutott anyag aerosol formájában kerül a légutakba. Előnye, hogy gyorsan felszívódik, helyileg hat, magas koncentrációban van a megbetegedés helyén és kevesebb mellékhatással kell számolni, mint bármely más gyógyszerforma esetén. Idült légúti megbetegedéseknél, orr-, melléküreg krónikus gyulladásánál alkalmazzuk.

Ár: 2 100 Ft
Gerincnyújtó kezelés finn terápiás székkel
Gerincnyújtó kezelés finn terápiás székkel

A nyújtó terápia hatékonysága két folyamaton alapul: a hátizmok nyújtása és lazítása, és a porckorongokat érő nyomás csökkentése. A finn terápiás szék innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy az egyéb, a gravitáció erejét kihasználó készülékekhez képest kevésbé megterhelően biztosítsa ezt a hatást, melyet gyógytornász által irányított aktív gyakorlatokkal fokozunk.

Ár: 2 400 Ft
OXY (O2) VIT - túlnyomásos oxygénterápia
OXY (O2) VIT - túlnyomásos oxygénterápia

A magas koncentrációjú oxigén hatékony segítséget nyújthat, támogathatja a rehabilitációs folyamatokat. A túlnyomásos körülmények között belélegzett szinte tiszta oxigén természetes gyógyszerként hatékonyan támogathatja a test gyógyulási folyamatát, egészségügyi problémák kezelését, a közérzet javulását, a szervezet energiaszintjének növelését. Az emelt nyomáson történő oxigénterápia alkalmazása számos betegség-megelőzésben, egészségmegőrzésben, gyógyulási folyamatokban, rehabilitációban, közérzetjavításban állapot javulást eredményezhet.

Ár: 9 000 Ft (1 alkalom - 30')
POLARISOL: polarizáltfény - terápia
POLARISOL: polarizáltfény - terápia

A Polarisol orvostechnikai polarizáltfény-terápiás készülékek által végzett kezelések vérkeringést fokozó, a sejtek oxigénellátását javító, gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatása segíthetik a rehabilitációs folyamatokat. A polarizált fény energiája biológiailag stimuláló hatású, behatol a bőr alatti szövetekbe, a véredények tágulását okozza, serkentve a helyi vérellátást, így több oxigén jut egy adott területre. Ez gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat és fájdalomcsillapító hatással is bírhat. A polarizáltfény-terápia monoterápiaként és /vagy kiegészítő kezelésként számos betegség, egészségügyi probléma kezelésében nyújthat hatékony segítséget.

Ár: 3 000 Ft (1 alkalom - 30')