Elektroterápiás kezelés
Elektroterápiás kezelés

Az elektromos energia terápiás célú felhasználása. A kisfrekvenciás kezelések közé tartozik a galvánáram, aminek fájdalomcsillapító, értágító, izomtónusra gyakorolt hatását használjuk ki terápiásan. Többféle formában alkalmazzuk, segítségével gyógyzert juttatunk a bőrbe, hydroterápiával kombinálhatjuk két- és négyrekeszes galvánkezelés, valamint teljes elektromos kádfürdő esetén. Használunk impulzusos áramformát, ami galvánáram és impulzusáram kombinációja. Élettani hatása elsősorban fájdalomcsillapítás és enyhe vérbőségfokozás. Bénult izomszövet kezelésére szolgál a szelektív ingeráram kezelés. Fájdalomcsillapítás és izomtorna mellett izületi duzzanatok kezelésére, lokális vizenyők felszívódására használjuk.

Ár: 3 400 Ft  
Ultrahang
Ultrahang

Az ultrahang a mechanikai kezelés különleges formája. Alkalmazhatjuk közvetlenül a bőrön, de víz alatt is. Juttathatunk be vele gyógyszert kenőcs formájában a kezelendő területre. Minden olyan mozgásszervi betegségnél jó eredménnyel alkalmazható, ahol fájdalomcsillapító, értágító, görcsoldó, kötőszövetet lazító, hámosító hatást akarunk elérni.

Ár: 3 500 Ft
Bemer terápia
Bemer terápia

BEMER (Bio- elektro- mágneses- energia- reguláció) terápia: A pulzáló mágneses térrel történő gyógykezelés egyre nagyobb tért hódít a fizioterápiában. Kifejezetten jó hatású csont anyagcsere- betegségekben (csontritkulás), törésgyógyulás), javítja a mikrocirkulációt Jó eredményeket értek el sportsérülések, izomhúzódások kezelésében, fájdalomcsillapításban, stressz, alvási zavarok esetén.

Ár: 3 700 Ft
Lökéshullám terápia
Lökéshullám terápia

Gyorsan terjedő akusztikus hullám, melyet kezelőfej segítségével juttatunk a testbe. Valódi oki terápia, ahol a hullámok célzottan megindítják a szervezet öngyógyító folyamatait, fokozzák a vérkeringést. Használatos: tenisz / golf könyök, sarokcsont kinövés, meszes váll szindróma, a gerinc izom eredetű fájdalmai, izom húzódás, sport sérülés, stb.

Ár: 6 200 Ft  
PAPIMI kezelés
PAPIMI kezelés

A beteg sejt membrántöltése lecsökken. A PAPIMI mágneses ion indukciós készüléket arra fejlesztették ki, hogy segítsen helyreállítani a sejtek hiányzó töltésmennyiségét, kijuthasson a sejt az energia válságból. Így végbemennek a szükséges kémiai reakciók, melyek az alacsony energiaállapotban nem, vagy csak lassan játszódnak le. Használatos: izületi fájdalmak, gyulladásos kórképek, sportsérülések, gerinc problémák, idegkárosodás, stb.

Ár: 5 700 Ft
Lézerterápia
Lézerterápia

A fényterápia egyik speciális formája. A kezelés lényege, hogy nagy energiájú fényt kis helyre fókuszálunk, ezzel biológiai hatást váltunk ki. Elősegíti a sebgyógyulást, csökkenti az adott területen a fájdalmat, a gyulladást, az izmok görcsösségét, javítja a keringést.

Ár: 4 200 Ft