Víz alatti sugármasszázs
Víz alatti sugármasszázs

Hirdroterápiás eljárás, meleg vízsugárral fürdőkádban végzett masszázs. Kedvezően befolyásolja az izomzat tónusát, javítja a perifériás vér- és nyirokkeringést. Izületi bántalom, baleseti vagy műtéti utókezelés, kondíciójavítás esetén alkalmazzuk.

Ár: 4 500 Ft
Elektromos kádfürdő
Elektromos kádfürdő

Kombinálja az elektromos áram és a hidroterápia előnyös hatásait. A kezelést különböző hőfokú vízben végezzük, leggyakrabban fájdalomcsillapításra használjuk, elsősorban olyan betegségek esetén, amelyek egyszerre több izületet, testtájékot is érintenek.

Ár: 3 700 Ft
Négy rekeszes galvánfürdő
Négy rekeszes galvánfürdő

Az elektromos áram és a hidroterápia kombinációja. Nem az egész testen, hanem a végtagokon alkalmazzuk a kezelést. Fájdalomcsillapító, keringésfokozó, tónusjavító hatás érvényesül.

Ár: 3 700 Ft
Váltófürdő
Váltófürdő

Részfürdőként alkalmazzuk a végtagokra, váltakozva hideg és meleg vízzel. A meleg víz hatására az erek kitágulnak, a hidegre összeszűkülnek, ez a folyamat pumpaszerűen javítja a keringést az adott testrészben.

Ár: 3 700 Ft
Szénsavas kádfürdő
Szénsavas kádfürdő

Értorna, szívbetegek, keringési zavarokban szenvedő betegek kezelésére szolgál. Értágító hatása érrendszeri problémáknál, visszér esetén jelenthet segítséget.

Ár: 3 900 Ft
Súlyfürdő
Súlyfürdő

A gerincre, izületekre ható húzóerőt használjuk ki gerincbántalmak, degeneratív izületi betegségek esetén, amikor a hosszirányú megnyúlás következtében a nyomás alá került ideg felszabadulhat, illetve a kiboltosult porckorong visszahúzódhat. Alsóvégtag- izületi zsugorodásnál a hajlított helyzetben lévő végtag nyújtása a cél.

Ár: 3 700 Ft