Gyógymasszázs
Gyógymasszázs

A masszázs a legősibb és leggyakrabban alkalmazott gyógykezelés. Hatására az adott területen fokozódik a keringés, csökken a fájdalom és fáradtságérzet, javul a pszichés állapot, relaxációs, izomlazító hatása miatt nagyon kedvelt terápiás mód.

Ár: 6 100 Ft (20') / 10 700 Ft (40')
Gyógykrémes masszázs
Gyógykrémes masszázs

Ennél a masszázsfajtánál a gyógykrémek speciális összetevői (kámfor, paprika, menta olaj) is fokozzák a masszázs jótékony hatását.

Ár: 6 700 Ft (20') / 11 400 Ft (40')
Talpreflex masszázs
Talpreflex masszázs

Ez a nálunk is mind népszerűbb masszázstechnika az akupresszúra kifejezetten a talpon végzett módozata. Alapja az a felismerés, hogy a lábon visszatükröződik a különböző testrészek, szervek állapota. Így a lábon lévő zónák masszírozásával pozitívan tudjuk befolyásolni a szervek működését. A masszírozás serkenti a vérkeringést a megfelelő szervekben, elősegíti a nyirokkeringést és ezáltal erősíti az immunrendszert. Hozzájárul a salakanyag kiválasztásához és fájdalomcsillapító hatása is van. Egy- két havonta végzett kezeléssel fenntartható a jó egészség, és idejében felismerhetők a korai figyelmeztető jelek.

Ár: 9 500 Ft
Nyirok masszázs
Nyirok masszázs

A speciális masszázs során a gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulatok elősegítik a nyirokszállítást, gyorsítják a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás. A nyirokmasszázs aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat. Javasolt mindenféle jóindulatú ödéma esetén, műtétek, besugárzások után. A kezelés igénybe vétele előtt orvosi tanácsadás szükséges.

Ár: 9 900 Ft (40') / 11 900 Ft (60')
Kombinált gyógymasszázs
Kombinált gyógymasszázs

Hatására az izmok feszessége csökken, a vérkeringés az anyagcsere, a méreg anyagok kiürülése fokozódik, javul a közérzet. A kombinált gyógymasszázs során a talp frissítő masszázsára is sor kerül.

Ár: 11 900 Ft (40')