Gyógytorna
Gyógytorna

A gyógytorna speciális mozgásterápia, amely a megbetegedett szerv vagy testrész funkciójának helyreállítására gyakorlatokat alkalmaz, mindig figyelembe véve az egész testet. Szakképzett gyógytornászok irányításával történik egyéni, csoportos és víz alatti gyógytorna kezelés. Specifikus kezelésnek tekinthető, mert más fizioterápiával nem helyettesíthető.

Egyéni gyógytorna ár: 7 600 Ft,
Csoportos gyógytorna ár: 4 100 Ft 
McKenzie kezelés
McKenzie kezelés

Robin McKenzie új-zélandi gyógytornász által kidolgozott speciális vizsgálati és terápiás módszer a gerincproblémák kezelésére. Az aktív mozgásterápiára épülő kezelés hangsúlyozza a páciens által önállóan kivitelezhető gyakorlatokat. Különösen ajánlott gerincsérv tüneteinek enyhítésére.

Ár: 11 800 Ft
Ízületi és lágyrész mobilizálás
Ízületi és lágyrész mobilizálás

A kezelés során az ízületek körüli izmokon, inakon, szalagokon alkalmazunk klasszikus masszázstechnikákat összekapcsolva az adott rész nyújtásával és ízületkímélő mobilizálásával. A fogásokkal pozitív irányba befolyásoljuk az adott terület tónusát, nagyon kellemes, ellazult, fájdalommentes állapotot érhetünk el. Alkalmazása javasolt az ízületi kopások különböző stádiumaiban, traumák, műtétek utáni mozgásbeszűkülés esetén.

Ár: 8 100 Ft 
Egyéni gyógytorna manuális technikákkal
Egyéni gyógytorna manuális technikákkal

A kezelést orvosi javaslatra végezzük. A gyógytornász állapotfelmérést végez, majd ennek megfelelően alkalmaz szövet lazító fascia technikákat. A csonton, ízületeken végzett speciális fogásokkal éri el a kívánt eredményt. Gerincet, végtagokat érintő fájdalmak, becsípődések, izomkötöttségek esetén javasolt.

Ár: 13 200 Ft
Víz alatti gyógytorna csoportos és egyéni
Víz alatti csoportos gyógytorna

A gyógytorna speciális mozgásterápia, amely a megbetegedett szerv vagy testrész funkciójának helyreállítására gyakorlatokat alkalmaz, mindig figyelembe véve az egész testet. Szakképzett gyógytornászok irányításával történik egyéni, csoportos víz alatti gyógytorna kezelés.

Csoportos ár: 4 100 Ft
Egyéni gyógytorna ár: 7 600 Ft