Vitalizáló kádfürdő
Vitalizáló kádfürdő

Természetes eredetű narancs és erdei fenyő kivonat tejes oldatát tartalmazó fürdő. Közérzetjavító, energiafeltöltő hatású. A tej a természet friss, vitalizáló hatását kölcsönzi a fürdőzőnek. A fürdővíz olyan természetes anyagokat tartalmaz, melyek ápolják, feszesítik a bőrt.

Ár: 3 300 Ft
Virágvarázs kádfürdő
Virágvarázs kádfürdő

Rózsafa és clementine kivonatát tartalmazó fürdő. Az illatok keveredése segít az ellazulásban, távoli egzotikus szigetek hangulatát varázsolja a fürdőző köré. A fürdővízben lévő tej bársonyossá, simogatóvá teszi a bőrét. Alkotórészei táplálják, frissítik, és kellemes illatúvá teszik a bőrt.

Ár: 3 300 Ft
Spa Relax kádfürdő
Spa Relax kádfürdő

Természetes eredetű mandarin és levendula olaját tartalmazó fürdő. A mandarin segít a relaxálásban, értágító, vérkeringés serkentő hatása kellemes ellazult állapotot eredményez. Levendula mezők virág illata csak fokozza ezt a hatást. A vízben lévő természetes anyagok harmóniája és a tej bőrtápláló hatása teszi teljessé ennek a kezelésnek, pihentető, relaxáló hatását.

Ár: 3 300 Ft
Energetizáló kádfürdő
Energetizáló kádfürdő

Természetes eredetű borsmenta és rozmaring olaját tartalmazó fürdő. Mentolos friss illata új energiával tölti fel a testet és vérkeringést serkentő hatása feszesíti, fiatalítja a bőrt. A felszívódó rozmaring olaja tisztítja, méregteleníti az egész testet. A fürdővízbe adagolt tej a zöld mező friss energiával teli illatát kölcsönzi a bőrnek.

Ár: 3 300 Ft
Cézár fürdő
Cézár fürdő

A zsálya, rozmaringolaj és a tej vitalizálja a fáradt testet, a grapefruit olajának friss illata erősíti a férfi lelket.

Ár: 3 900 Ft
Kleopátra fürdő
Kleopátra fürdő

A fürdő alapját a legsokoldalúbb tápanyag a proteinekből, vitaminokból és ásványi anyagokból álló tej képezi, amely feszessé tesz, kisimít, erősít és megfiatalít. Nemcsak belső, de külső alkalmazása is széles skálán mozog: serkenti a vérkeringést és erősíti az immunrendszert. A sejteket gyorsabb osztódásra készteti, ezáltal segíti a kötőszövet és a bőr regenerációját. Főleg a tehéntej képezi alapját, de illóolajjal és mézzel keverve még kellemesebb.

Ár: 3 900 Ft