Páros masszázs
Páros masszázs

A páros masszázs egy kezelőhelyiségben, 2 masszőrrel egyidejűleg történik. Vendégeink a következő masszázsokból választhatnak: csokoládé, "After Eight", hűsítő.

Ár: 8500 Ft (20') / 14 300 Ft (40')
Páros aromamasszázs
Páros pakolás

Különleges masszázsélmény pároknak, barátoknak, családtagoknak. A páros masszázs egy erre kialakított páros kezelőhelyiségben történik, egyidejűleg 2 masszőr masszíroz 2 vendéget. Vendégeink többféle kényeztető masszázs közül választhatnak, mint például a különbözô aromaolajos masszázsok (virágvarázs, vitalizáló, lendület, spa relax masszázs),.

Ár: 9 700 Ft (30')
Páros pakolás
Páros pakolás

A testpakolás megnyugtat, széppé és egészségessé varázsolja a bőrt. Az egész testen, vagy részpakolásként valamely testrészen alkalmazott pakolás során a különböző hatóanyagok felszívódásával ragyogóvá és bársonyossá válik a bőr, a felszabaduló illatanyagok pedig felüdülést, kellemes közérzetet eredményeznek. Ajándék a testnek és léleknek egyaránt. A páros testpakolás választható csokoládés vagy olivaolajos pakolásként.

Ár: 8 500 Ft (rész)/ 14 900 Ft (teljes)
Páros illatos lávaköves masszázs
Páros illatos lávaköves masszázs

Egy igazán kényeztető kezelés, valódi különlegesség. Egy kezelőhelyiségben, két masszőr a felmelegített lávakövek segítségével testünk energiavonalai és energiaközpontjai mentén lágy, relaxációs zene mellett végzik a masszázst, pihentetik érzékszerveinket. Feledtetik a mindennapi gondokat, hozzájárulnak a testi-lelki harmónia eléréséhez. Már az első alkalom után is úgy érzi az ember, mintha újjászületett volna.

Ár: 17 800 F
Páros kádfürdő
Páros kádfürdő

Egy különleges kád egyszerre két személy részére. A kádfürdő során a különböző aromaolajos fürdők választhatóak - virágvarázs (rózsafa, klementin olaj), vitalizáló (narancs és erdei fenyő olaj), energetizáló (borsmenta, rozmaring olaj), spa relax (mandarin és levendula olaj), édes hangulat (citrom és fahér olaj).

Ár: 4 800 Ft
Hangterápia pároknak
Hangterápia pároknak

Kényeztesse magát, és a partnerét egy nagyon különleges élménnyel, és kerüljenek harmóniába a hangmasszázs során.

Ár: 8 200 Ft