Főoldal / Blog hírek / Fürdős élmények mellé kalandpark programok

Fürdős élmények mellé kalandpark programok


A sárvári fürdőhöz nem csak szálloda, kemping és apartman, hanem még egy erdei kalandpark is tartozik. A kötélpályákat a strand szomszédságában találod.

Fürdős élmények mellé kalandpark programok

Ha élményteli sárvári programot keresünk, a kalandpark kötelező állomás. Különösen akkor, amikor gyerekekkel érkezünk a fürdővárosba.

A kalandparkban már a három éves gyermekek számára is található kötélpálya. De természetesen komolyabb, bátorságot igénylő, felnőttek számára is kihívást jelentő útvonalak is vezetnek a fák között. Összesen 8, különböző nehézségi fokú kötélpálya közül választhatunk. Az igazán merészek akár a fák lombkorona szintjén, 10 méteres magasságban is “mászhatnak”. Vagy átcsúszhatnak a park tava felett vezető drótkötélpályán.

Kipróbálnád?

A kalandpark természetesen nem csak kötélpálya-élményekkel várja a vendégeket. Amennyiben szeretnél, benevezhetsz mondjuk egy Monkey hardver famászásra, egy íjászatra, de ha könnyedebb programra vágynál, bejárhatod a park tanösvényeit, vagy moshatsz például aranyat is.

Aztán ott az outdoor szabaduló játék. Azok, akik odavannak a kreatív probléma megoldásokat igénylő kalandos kihívásokért, szeretni fogják ezt a játékot is. Családoknak, baráti társaságoknak kiváló program.

Ne hagyd ki ezt sem!

Szóval ha sárvári programok, akkor kalandpark. Dobd fel a fürdőzős lazítást egy kis bátorságpróbával! Ha Sárvárra jössz, a kalandpark élményeket neked is át kell élned.

Tudj meg többet! A sárvári kalandpark oldalán árakat, nyitvatartási időket és további leírásokat is találsz az egyes játékelemekről. Kattints, aztán pedig várunk egy kis extra sárvári élményre!

További cikkek

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

A nyári szünidő közeledtével sok család számára aktuális kérdés: hova érdemes menni fürdőzni a gyerekekkel? Honnan tudom, hogy egy fürdő tényleg gyerekbarát? Egyáltalán milyen strandot tekintünk...

Tovább
Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Étkezés után vízbe menni rendkívül rossz ötlet. Még a relax fürdőzés sem ajánlott, nem hogy a csúszdázás. Mi ennek az oka?

Tovább
Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Gyógyfürdőzés előtt bemelegíteni? Bizony, szükséges. De vajon miért?

Tovább