Főoldal / Blog hírek / Romantikus wellness hétvége pároknak - Miért olyan jó randi helyszín a gyógyfürdő?

Romantikus wellness hétvége pároknak - Miért olyan jó randi helyszín a gyógyfürdő?


Romantikus wellness hétvége pároknak: spa élmények, amik segítenek életben tartani a tüzet.

Romantikus wellness hétvége pároknak - Miért olyan jó randi helyszín a gyógyfürdő?

Közös randi programokra minden párnak szüksége van. A kutatások szerint ideális esetben havonta legalább egyszer-kétszer időt kell szánni a páros időtöltésre. Azok, akik így tesznek, nagyobb valószínűséggel számolnak be jobb minőségű kapcsolatról, mint azok, akik nem járnak ilyen gyakorisággal randevúzni - derült ki mindez a National Marriage Project és a Wheatley Institute jelentéséből.

Vagyis randizni igenis kell. Még akkor is, ha már szülők vagyunk. Sőt, ilyenkor talán még fontosabb, mint amikor még nincsenek gyerekek a családban.

No, de hová menjünk, ha életben tartanánk a tüzet?

Mondjuk romantikus wellness hétvégére. Az ilyen jellegű programok ugyanis jóval intenzívebb élményt nyújtanak, mint az egyéb randihelyszínek. Már csak a környezet adottságai révén is. A gyógyvízben való fürdőzéskor sokkal több az intimitás. Ráadásul a vízben nem igazán tudunk mást tenni, mint beszélgetni a párunkkal. Méghozzá nagyobb figyelemmel, mint más környezetben. És ennek óriási a jelentősége. Ahogy annak is, hogy a gyógyvíz ellazítja az izmokat és elűzi a feszültséget is. Vagyis sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk az egész randi alatt.

Aztán ott az újdonság ereje. 

Romantikus wellness hétvége pároknak - egy kis extra kényeztetés.

A fent idézett kutatás eredményei szerint azok a párok, akik egy "vacsora és mozi" programon túl újszerű tevékenységekben vagy élményekben is részt vesznek, általában magasabb szintű kapcsolati minőségről számolnak be.

A wellness alatt pedig adott a lehetőség arra a bizonyos pluszra.

Sárváron például kérhetünk páros masszázst, részt vehetünk privát pezsgőfürdőzésen, esetleg hangterápián. Vagy mondjuk egy tematikus szauna szeánszon. Mindezek olyan programok, amik garantáltan meghozzák az újdonság varázsát.

Nem kérdés tehát: aligha van ideálisabb randi program a közös wellnessnél. Akár egy napról, akár egy egész wellness hétvégéről van szó, a wellness fürdős randi segíteni fog életben tartani a tüzet.

Próbáljátok ki, gyerek Sárvárra! És a fürdőzésen kívül próbáljátok ki a pároknak szóló speciális wellness kezeléseket is. Ezekről részleteket itt tudhatsz meg.

További cikkek

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

A vízben gyakorlatilag súlytalanok vagyunk, aminek következtében a mozgás is egyszerűbbé válik. Azaz a nyújtó, erősítő gyakorlatok is jóval könnyebben elvégezhetők. Melyek ezek? 

Tovább
Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Az Aufguss és a Löyly is ugyanazt jelenti. Röviden: felejthetetlen szauna élményt.

Tovább
A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyfürdőzést alapvetően a mozgásszervi panaszok hatékony kezelésének lehetséges módszereként tartjuk számon. A gyógyvíz azonban nem csak a mozgékonyság megőrzésében segít. A bőr szépségének,...

Tovább