Frissítő masszázs
Frissítő masszázs

Élénkítő, kondicionáló masszázs a svéd masszázs fogásaival, frissítő aromaolajjal.

Ár: 4 800 Ft
Migrén masszázs
Migrén masszázs

Szabaduljon meg a mindennapjait kellemetlenné tévő fejfájástól. A speciális fogásokkal elvégzett kezelés, megszünteti az izmokban felgyülemlett görcsös feszültséget, amely a fejfájás kiváltó oka lehet. Helyreállítja az erekben a megfelelő véráramlást, nyugodt kiegyensúlyozott állapotot teremt. Az arcmasszázs lazító relaxáló hatású és az arcbőr feszességét és rugalmasságát is fokozza.

Ár: 4 800 Ft
Menedzser masszázs
Menedzser masszázs

Engedje át magát egy stresszoldó, lazító és mégis energiával feltöltő masszázsnak. A hétköznapok feszes tempója során az izmokban felhalmozódó feszültség kellemetlen érzését szünteti meg a menedzser masszázs kezelés

Ár: 4 800 Ft
Spa Relax masszázs
Spa Relax masszázs

Ellazulást elősegítő hatású, természetes eredetű mandarin és levendula olaját tartalmazó testápoló masszázsolajjal történő masszázs. Kellemes illat mindazoknak, akik lazításra, kikapcsolódásra vágynak. A termékben lévő napraforgó olaj bőrápoló komponensei puhító és kondícionáló tulajdonságúak

Ár: 5 700 Ft
Lendület masszázs
Lendület masszázs

Természetes eredetű borsmentha és rozmaring olaját, valamint napraforgó olaját alkalmazunk a mentholos illatú testápoló masszázsolajjal történő masszázshoz. A készítmény illó olajai bőrfrissítő és a bőrfelszín vérkeringését fokozó, zsíros olajai pedig bőrápoló, bőrpuhító tulajdonságúak.

Ár: 5 700 Ft
Virágvarázs masszázs
Virágvarázs masszázs

Rózsafa és clementine olaját tartalmazó testápoló olajjal történő masszázs. Kellemes egzotikus illata segít abban, hogy átadjuk magunkat a masszázs élvezetének. Bőrápoló alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt.

Ár: 5 700 Ft
Vitalizáló masszázs
Vitalizáló masszázs

Természetes eredetű narancs és orvosi zsálya olaját tartalmazó testápoló masszázsolajjal végzett kezelés. Használata a bőrnek a mediterrán tengerpart hangulatát idéző, kellemes illatot kölcsönöz. Táplálja feszesíti és ápolja a bőrt. Közérzetjavító és energetizáló hatású.

Ár: 5 700 Ft
Melengető masszázs
Melengető masszázs

A kellemesen meleg zsálya, rozmaring és grapefruit olajokkal végzett masszázs táplálja a bőrt, segíti az ellazulást. A kezelés során felhasznált illatanyagok hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez.

Ár: 6 000 Ft
After Eight masszázs
After Eight masszázs

A masszázs során minden érzékszervvel érzethető a mentolos csokoládé frissítő, hűsítő, hűvös és mégis testet, lelket melengető hatása. A nyugtató, lazító masszázsfogások teszik ezt az élményt teljessé.

Ár: 5 100 Ft (20') / 8 400 Ft (40')
Csokoládé masszázs
Csokoládé masszázs

A csokoládé masszázs során feltöltődünk lelkileg és még bőrünket is kényeztetjük. A lágy, finom, kellemes hőfokúra melegített csokoládé biztosítja a jó közérzetet, a kakaóvaj tartalma selymessé varázsolja a bőrt. A masszázs ezenkívül stresszoldó, szorongáscsökkentő, hidratáló, bőrpuhító és bőrtápláló hatású.

Ár: 5 100 Ft (20') / 8 400 Ft (40')
Mézes masszázs
Mézes masszázs

A mézet speciális fogásokkal dolgozzuk a bőrbe. Erősen salaktalanító hatású, a pórusokban mélyen elhelyezkedő szennyeződéseket is a felszínre hozza. Emellett bőrszépítő hatású: rövid időn belül megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát.

Ár: 5 700 Ft
Hűsítő masszázs
Hűsítő masszázs

A mentol tartalmú masszázskrém fokozza a keringést, frissítő, hűsítő hatása kellemes felüdülést ígér.

Ár: 5 100 Ft (20') / 8 400 Ft (40')
Lomi-lomi masszázs
Lomi-lomi masszázs

A hawaii lomi-lomi a masszázs egyik legősibb formája, a Polinéz szigetekről származik. Ez a masszázs alkalmas tisztításra, erősítésre és gyógyításra. A rituális tánclépések, az alkarral, meleg masszázsolajjal történő érintések, simító mozdulatok, kellemes zene mind-mind segít ellazulni. A test átmozgatása szintén a rituálé része.

Ár: 14 200 Ft
Shiatsu masszázs
Shiatsu masszázs

Japán pontnyomó masszázs, mely részben az akupresszúrára épül. A kezelés matracon, ruhában történik. A masszőr a meridián vonalakon halad a 361 pont nyomáspontot használva. A masszázs hatására a fáradtságot kellemes, könnyed érzés váltja fel. A kezelés fájdalomcsökkentő hatása mellett a test egészségének, vitalitásának és ellenálló képességének visszaállítása a cél.

Ár: 7 600 Ft
Pránanadi masszázs
Pránanadi masszázs

A tibeti masszázs egy szertartás, mely az energiaáramlást harmonizálja. A Prána életenergiát jelent, mely mindannyiunkban az energiautakon (nadikban) áramlik. Itt képződnek az energiablokkok, melyek a kezelés során feloldódnak. A masszázs matracon, ruhában történik.

Ár: 7 600 Ft (40')
Pránanadi arcmasszázs
Pránanadi arcmasszázs

Meridián vonalakon történő dörzsöléssel méregtelenítjük és energetizáljuk az arcot. Kellemes, nyugtató, méregtelenítő hatása van. Szépíti és kisimítja az arcbőrt.

Ár: 4 500 Ft
Lávaköves masszázs
Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs egy igazán kényeztető kezelés, igazi különlegesség. Lágy, relaxációs zene mellett, felmelegített lávakövekkel testünk energiavonalai mentén lazítanak el, pihentetik érzékszerveinket. A kezelés mentesít a mindennapi stressztől, javítja a közérzetet. Már az első után is úgy érzi, mintha újjászületett volna!

Ár: 9 700 Ft
Kismama masszázs
Kismama masszázs

A kezelés során a natúr olajat és lágy masszázsfogásokat alkalmazunk, a deréktájékot nem érintjük. A kímélő technikának köszönhetően a kismamáknak kellemes közérzetet biztosít.

Ár: 5 600 Ft
Gyermek masszázs
Gyermek masszázs

Lágy, simogató mozdulatokkal végzett nyugtató masszázs gyermekek részére. Jó hatással van a fejlődőd szervezetre, javítja a testi-lelki állapotot, fokozza a teljesítőképességet.

Ár: 4 600 Ft
Sportmasszázs
Sportmasszázs

Az erőteljes, intenzív, dinamikus masszázsfogások a mélyizomzatra hatnak, fokozzák annak vérellátását és anyagcseréjét. A rendszeresen végzett sportmasszázs a fizikai kondíció javításának, az izmok karbantartásának kiváló módja. Ajánlott sportolás előtt bemelegítésként, valamint izommegterhelést követő levezetésként is.

Ár: 4 600 Ft (15') / 8 000 Ft (30')
Illatos lávaköves masszázs
Illatos lávaköves masszázs

Az energiaközpontokra helyezett, felmelegített lávakövek feltöltik a szervezetet energiával, harmonizálják a test és lélek kapcsolatát. A kezelés során alkalmazott levendula illatzsákok elősegítik a relaxációt.

Ár: 10 300 Ft
Meleg olajos mécses masszázs
Meleg olajos mécses masszázs

Egy illatos, növényi olajokból álló, speciális mécsest használunk, amely meggyújtva folyékonnyá válik és pontosan olyan meleggé hevül, mely közvetlenül a bőrre csurgatva rendkívül kellemes, ellazító, megnyugtató hatást vált ki. A bőrbe lágy, kellemes fogásokkal bemasszírozzuk az olajat, amely mélyen hidratál. Anyaga bársonyos és kényeztető, nem hasonlítható más olajokhoz, krémekhez.

Ár: 10 400 Ft
Frissítő lábmasszázs
Frissítő lábmasszázs

Az alsó lábszár és a lábfejek lendületetes masszázsa a gyógymasszázs fogásaival, mentolos hűsítő krémmel. A kezelés ellazít, frissít, megnyugtat.

Ár: 3 700 Ft