Főoldal / Blog hírek / Akciós wellness hétvége - Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatokat?

Akciós wellness hétvége - Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatokat?


Egy számunkra megfelelő akciós wellness hétvége felkutatása nem egyszerű művelet. De nem is lehetetlen küldetés. Általában szükség van némi rugalmasságra, de aki kitartó, számíthat az eredményre.

Akciós wellness hétvége - Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatokat?

Először is fontos tudni, hogy alig van olyan szolgáltató, aki ne hirdetne olykor akciókat. Vagyis ha megvan az úticél, gyakorlatilag csak ki kell várni, hogy “megtaláljon minket” az akciós wellness hétvége. Természetesen mindehhez azért tenni kell néhány lépést. Azért, hogy ne maradjunk le az igazán olcsó, rendkívül kedvező ajánlatokról, célszerű feliratkozni a szolgáltató hírlevelére, és követni a híreket a közösségi felületen. 

Mikor érdemes jobban kutakodni az akciós wellness hétvége ajánlatok után?

A szállásadók általában a kevésbé népszerűbb időszakokban kínálnak kedvezőbb árú csomagokat. Amikor nincs ünnep vagy iskolai szünet, jellemzően elérhetők az olcsó wellness ajánlatok. Ide értjük a hétköznapokat is

Ha nem csak a hétvége jöhet számításba, nagyobb eséllyel találunk olcsóbb wellnesst.

De nem feltétlenül az árakat kell nézni. Sokan esnek abba a hibába, hogy csak a végösszeget nézik, a csomag tartalmát nem. Ez egy wellness esetében kimondottan negatívan hathat. Ugyanis, ha az ajánlat nem tartalmazza például a fürdőzés, a szaunázás lehetőségét, már nem is olyan kedvező az ár. Ezek a költségek jelentős plusz kiadást jelenthetnek.

Vagyis ha akciós wellness hétvége foglalását tervezzük, azt feltétlenül nézzük meg, hogy a csomag része-e a korlátlan fürdőzés. 

Nálunk, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szállodája, a VitalMed hotel kínálatában csakis ilyen wellness ajánlatokat találsz. Minden esetben a csomag része a korlátlan fürdőzés és szaunázás. És akkor ehhez jönnek még hozzá az éppen aktuális szezonális kedvezmények vagy plusz ajéndékok.

Így hát, ha Sárváron szeretnél kedvező áron wellness-szelni, érdemes a VitalMed ajánlatait feltérképezni - akár közvetlenül kérni egyedi ajánlatot.

Illetve iratkozz fel a hírlevélre, és kövesd a fürdő és a szálloda közösségi oldalait. Így biztosan nem maradsz le a legjobb ajánlatokról.

Amennyiben kíváncsi lennél az éppen aktuális wellness csomagra, klikk ide! Ugyanitt elérhető az egyedi ajánlatkérés lehetősége is.

További cikkek

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

A vízben gyakorlatilag súlytalanok vagyunk, aminek következtében a mozgás is egyszerűbbé válik. Azaz a nyújtó, erősítő gyakorlatok is jóval könnyebben elvégezhetők. Melyek ezek? 

Tovább
Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Az Aufguss és a Löyly is ugyanazt jelenti. Röviden: felejthetetlen szauna élményt.

Tovább
A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyfürdőzést alapvetően a mozgásszervi panaszok hatékony kezelésének lehetséges módszereként tartjuk számon. A gyógyvíz azonban nem csak a mozgékonyság megőrzésében segít. A bőr szépségének,...

Tovább