Főoldal / Blog hírek / Akciós wellness hétvége - Így zsebeld be a legjobb sárvári ajánlatokat

Akciós wellness hétvége - Így zsebeld be a legjobb sárvári ajánlatokat


Az akciós wellness hétvége ajánlatok bezsebelése nem is olyan bonyolult. Csupán tudni kell, hol csaphatunk le a kedvezményekre. 

Akciós wellness hétvége - Így zsebeld be a legjobb sárvári ajánlatokat

A sárvári wellness pihenés esetében mindenképpen olyan szálláshelyeket keressünk, ahol a fürdőzés lehetősége benne van a szállásdíjban. Ha így foglalunk, már nagyon sokat tettünk azért, hogy anyagilag jobban járjunk. De természetesen a kényelem szempontjából sem utolsó az, ha mondjuk a szálláshely közvetlenül átjárható a fürdővel. 

Szóval az első tipp: ha akciós wellness hétvége után kutatsz, mindenképpen a fürdőzés lehetőséget tartalmazó csomagokat keresd. Ezeket egyébként többnyire a hotelek saját weboldalain találod meg. Ahol jellemzően kedvezőbb áron tudsz foglalni, mint bármelyik szállásközvetítő oldal felületén.

Egyébként ha az ár elsőre nem tűnik olcsóbbnak, érdemes megnézni a részleteket. Sokszor ugyanis a weboldalon lévő ajánlatok plusz szolgáltatásokat tartalmaznak. Úgy, mint ajándék masszázs vagy épp ingyenes kerékpárhasználat. Szóval mindenképpen nézd meg a részleteket! Sokszor az elsőre magasabbnak tűnő ár összességében kedvezőbb lehet.

Iratkozz fel a hírlevélre, keresd a kuponokat!

A hírlevél feliratkozás általában kedvezményt ér. Közvetve mindenképpen. Ez a csatorna ugyanis az, ahol a szolgáltatók általában elsőként küldik ki a kedvezményt érő kuponkódokat. Szóval a regisztrációt ne hagyd ki és kapcsolódj a hűségprogramokhoz is!

Végül: az akciós wellness hétvége nem feltétlenül hétvége. Ha kicsit rugalmasak vagyunk, sokat spórolhatunk azzal, ha hétköznapra foglalunk. Vagy épp azzal, ha az utolsó pillanatban fixáljuk az utazást. Esetleg jóval korábban, mint mások. Akár ezekkel a lépésekkel is tudunk faragni az árból. Olykor nem is keveset.

Sárváron foglalnál akciós wellness hétvége csomagot?

Térképezd fel a VitalMed hotel ajánlatait! A sárvári fürdő saját szállodájában megszálló vendégek számára korlátlan a fürdőzés és a szauna használat lehetősége. És a csomagok még ajándék szolgáltatásokat is tartalmaznak.

Tudj meg többet, klikk ide a részletekért!

További cikkek

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Hogyan hozható ki a családi wellness hétvége olcsón? Mutatunk néhány tippet, amivel jelentősen csökkenthetők az árak.

Tovább
Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Azok, akik ülőmunkát végeznek, általában stresszesebbek. Ennek következményeként gyakrabban mennek wellness-szelni és kérnek masszázst.

Tovább
Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Szaunázás során a bőr hőmérséklete percek alatt 40 fokra emelkedik, aminek következtében nagyjából fél liter izzadságot adunk le. A pulzusszám 30 százalékkal növekszik, ami lehetővé teszi a szív...

Tovább