Főoldal / Blog hírek / Élményfürdő szállással - A több napos páros wellness előnyei

Élményfürdő szállással - A több napos páros wellness előnyei


A wellness célját illetően általában az egészségmegőrzés, a testi-lelki ellazulás az, ami elsőre az eszünkbe jut. Pedig ennél sokkal többről van szó. Legalábbis a páros program esetén más előnyökkel is számolhatunk. Az olyan wellness célpont, ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik, különösen jó választás lehet a párok számára. Miért?

Élményfürdő szállással - A több napos páros wellness előnyei

Élményfürdős wellness, mint romantikus kikapcsolódás

Az élményfürdős program mindamellett, hogy - a gyógyfürdőzés, a masszázs, a szaunázás révén - képes viszonylag rövid idő alatt a stressz-szint csökkentésére, a párkapcsolat erősítésére is rendkívül alkalmas.

Ha ugyanis valamit együtt csinálunk a párunkkal, az új közös élményt hoz. Ami köztudottan erősíti a kapcsolatot. Nem mellesleg a gyógyfürdős, élményfürdős környezet olyan megnyugtató közeg, ahol ellazulva, ráérősen lehet beszélgetni. Ilyenkor olyan dolgokról is tudunk szót váltani, elmélkedni, amire a mindennapi pörgés közepette nincs idő vagy energia. Az élményfürdőzés lehetőséget kínál a pároknak arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, és az egymás iránti figyelemre összpontosítsanak. Méghozzá külső zavaró tényezőktől mentesen.

Ha több napos páros wellness is belefér a programba…

Ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik, ott akár több napos közös wellness programot is szervezhetünk. Így még ráérősebben lehet koncentrálni a kapcsolat elmélyítésére.

De nem csak ez az egyetlen előnye a kiadósabb páros wellnessnek.

Miért olyan jó választás még az az úticél, ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik és ahol több napos wellnessre is van lehetőség?

  1. Az egynapos programok során nehéz teljesen elengedni a munkát, a családi és egyéb teendőket, és csak a pihenésre összpontosítani. A több napos programok viszont lehetővé teszik, hogy valóban kikapcsolódjunk, és ténylegesen feltöltődjünk.

  2. A több napos wellness lehetőséget kínálnak arra, hogy változatosabb programokon vegyünk részt. Jut idő masszázsra, szaunázásra, fürdőzésre, jógára, vízi edzésekre - kapkodás nélkül, lelassulva. Az egynapos programok általában korlátozottabb lehetőségek.

  3. Jobb ár-érték arány: Az élmény intenzitását nézve az egynapos programok általában drágábbak lehetnek, mint a több napos kiruccanások. A csomagban igénybe vett, hosszabb wellness általában tartalmazza a szállást, az étkezéseket, a fürdőzést, a szaunázást, valamint többféle extra spa-tevékenységet is. Olyanokat is, amik az egynapos programok alapárában általában nincsenek benne.

Érdemes ezeket is mérlegelni.

A páros wellness tehát sokkal több, mint egy stresszűző, lazító program. Persze ezek sem elhanyagolható előnyök, de azért számoljunk azzal is, hogy a páros wellness során a kapcsolat is hatékonyan erősíthető.

Különösen akkor, ha olyan úti célt választunk, ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik.

Mint mondjuk a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Ha több napos páros wellness van tervben, szállás akár a fürdő saját szállodájában, a VitalMed hotelben is foglalható. De természetesen egynapos wellnessre is szeretettel várjuk a párokat. Akiknek egyébként többféle tematikus csomagokat is kínálunk

További cikkek

Strandfürdő és a zuhanyzás

Strandfürdő és a zuhanyzás

Amikor strandfürdőbe megyünk, az első dolgunk egyike, hogy beugrunk a hűsítő vízbe. Gyakran olyannyira igyekszünk a medencébe, hogy megfeledkezünk bizonyos dolgokról. Egészen pontosan a...
Tovább
Élményfürdő gyerekeknek - Az érzékek és a képességek fejlesztésére is kiváló a vízi kikapcsolódás

Élményfürdő gyerekeknek - Az érzékek és a képességek fejlesztésére is kiváló a vízi kikapcsolódás

Élményfürdő gyerekeknek: nem csak kikapcsolódás, hanem játék és fejlődés is egyben. A pancsolás során a gyerekek érzékei és bizonyos képességei is hatékonyan fejlődnek. Úgy, mint látás, tapintás,...

Tovább
Van olyan, hogy túl sok strandolás? - Mennyi időt tölthetnek a gyerekek a strandfürdő medencéiben?

Van olyan, hogy túl sok strandolás? - Mennyi időt tölthetnek a gyerekek a strandfürdő medencéiben?

Ha nyári vakációról van szó, a strandfürdős kikapcsolódás fix programnak tekinthető. A gyerekek különösen kedvelik a vízben való pancsolást, az úszást és a vízi játékokat. Ez azonban nem jelenti...

Tovább