Főoldal / Blog hírek / Élményfürdő szállással - A több napos páros wellness előnyei

Élményfürdő szállással - A több napos páros wellness előnyei


A wellness célját illetően általában az egészségmegőrzés, a testi-lelki ellazulás az, ami elsőre az eszünkbe jut. Pedig ennél sokkal többről van szó. Legalábbis a páros program esetén más előnyökkel is számolhatunk. Az olyan wellness célpont, ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik, különösen jó választás lehet a párok számára. Miért?

Élményfürdő szállással - A több napos páros wellness előnyei

Élményfürdős wellness, mint romantikus kikapcsolódás

Az élményfürdős program mindamellett, hogy - a gyógyfürdőzés, a masszázs, a szaunázás révén - képes viszonylag rövid idő alatt a stressz-szint csökkentésére, a párkapcsolat erősítésére is rendkívül alkalmas.

Ha ugyanis valamit együtt csinálunk a párunkkal, az új közös élményt hoz. Ami köztudottan erősíti a kapcsolatot. Nem mellesleg a gyógyfürdős, élményfürdős környezet olyan megnyugtató közeg, ahol ellazulva, ráérősen lehet beszélgetni. Ilyenkor olyan dolgokról is tudunk szót váltani, elmélkedni, amire a mindennapi pörgés közepette nincs idő vagy energia. Az élményfürdőzés lehetőséget kínál a pároknak arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, és az egymás iránti figyelemre összpontosítsanak. Méghozzá külső zavaró tényezőktől mentesen.

Ha több napos páros wellness is belefér a programba…

Ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik, ott akár több napos közös wellness programot is szervezhetünk. Így még ráérősebben lehet koncentrálni a kapcsolat elmélyítésére.

De nem csak ez az egyetlen előnye a kiadósabb páros wellnessnek.

Miért olyan jó választás még az az úticél, ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik és ahol több napos wellnessre is van lehetőség?

  1. Az egynapos programok során nehéz teljesen elengedni a munkát, a családi és egyéb teendőket, és csak a pihenésre összpontosítani. A több napos programok viszont lehetővé teszik, hogy valóban kikapcsolódjunk, és ténylegesen feltöltődjünk.

  2. A több napos wellness lehetőséget kínálnak arra, hogy változatosabb programokon vegyünk részt. Jut idő masszázsra, szaunázásra, fürdőzésre, jógára, vízi edzésekre - kapkodás nélkül, lelassulva. Az egynapos programok általában korlátozottabb lehetőségek.

  3. Jobb ár-érték arány: Az élmény intenzitását nézve az egynapos programok általában drágábbak lehetnek, mint a több napos kiruccanások. A csomagban igénybe vett, hosszabb wellness általában tartalmazza a szállást, az étkezéseket, a fürdőzést, a szaunázást, valamint többféle extra spa-tevékenységet is. Olyanokat is, amik az egynapos programok alapárában általában nincsenek benne.

Érdemes ezeket is mérlegelni.

A páros wellness tehát sokkal több, mint egy stresszűző, lazító program. Persze ezek sem elhanyagolható előnyök, de azért számoljunk azzal is, hogy a páros wellness során a kapcsolat is hatékonyan erősíthető.

Különösen akkor, ha olyan úti célt választunk, ahol az élményfürdő szállással is rendelkezik.

Mint mondjuk a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Ha több napos páros wellness van tervben, szállás akár a fürdő saját szállodájában, a VitalMed hotelben is foglalható. De természetesen egynapos wellnessre is szeretettel várjuk a párokat. Akiknek egyébként többféle tematikus csomagokat is kínálunk

További cikkek

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Amikor wellness-szelni, nyaralni megyünk, általában félpanziós ellátást kérünk. Illetve olyan hotelt választunk, ahol a szállásdíj már tartalmazza a fürdőbelépőt. Sárvár szállás félpanzióval:...

Tovább
Fürdős élmények mellé kalandpark programok

Fürdős élmények mellé kalandpark programok

A sárvári fürdőhöz nem csak szálloda, kemping és apartman, hanem még egy erdei kalandpark is tartozik. A kötélpályákat a strand szomszédságában találod.

Tovább
Garantált vizes élmények Sárváron - Jó időben ott a strand, borús időben vár a beltéri csúszdás fürdő

Garantált vizes élmények Sárváron - Jó időben ott a strand, borús időben vár a beltéri csúszdás fürdő

Beltéri csúszdás fürdő: Menj biztosra, és válassz olyan helyszínt a nyaralásra, ahol nem kell az időjárás miatt aggódni! A sárvári fürdőben rossz idő esetén se kell lemondani a fürdőzős...

Tovább