Főoldal / Blog hírek / Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével


Azok, akik ülőmunkát végeznek, általában stresszesebbek. Ennek következményeként gyakrabban mennek wellness-szelni és kérnek masszázst.

Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Az ülő életmód sok esetben jár együtt izomfeszültséggel és hátfájdalommal. Ráadásul a modern életmódhoz hozzátartoznak az elhúzódó munkaórák és a folyamatos rohanás. Amit ugyancsak nehezen tolerálnak az ízületek és a mozgásszervek.

Nem véletlen, hogy évről évre egyre többen és egyre gyakrabban mennek wellness-szelni és masszázsra.

Az emberek kezdik felismerni, hogy a masszázs kiváló módszer lehet az ilyen fájdalmak enyhítésére és az általános jólét javítására.

A kutatások rámutatnak arra, hogy azok a kultúrák, ahol az ülőmunka és a stressz-szint magas, a lakosság nagyobb százaléka keresi fel a masszázs szolgáltatásokat. Például egy átfogó felmérés szerint az ilyen életstílust folytatók körében a masszázs iránti igény akár 30 százalékkal is megnőhet azokhoz képest, akik kevésbé stresszes munkakörnyezetben tevékenykednek és aktívabb életmódot folytatnak.

Persze nem csak a rendszeres masszázsra van igényünk.

Az emberek nem csupán rendszeres masszázsra vágynak, hanem időszakosan is keresik ezt a szolgáltatást, különösen stresszes időszakokban vagy munkahelyi nyomás alatt. Az élet modern kihívásai, beleértve a testi-lelki kimerültséget, ösztönöznek minket arra, hogy megtaláljuk az ellazulást, a megkönnyebbülést a masszázs által nyújtott gyógyító élményben.

Ezek az adatok és tények együttesen mutatják, hogy a masszázs nem valamiféle luxus, hanem a megelőzés és a gyógyulás hatékony eszköze. Ahol magas a stressz-szint, sok az ülőmunka, ott a masszázs segíthet a kibillent egyensúly helyreállításában.

Neked is jól esne egy kiadós stresszűző, regeneráló masszírozás? Klikk ide, és mutatjuk, hogy a sárvári fürdőben milyen masszírozó kezelések, terápiák várnak.

További cikkek

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

A vízben gyakorlatilag súlytalanok vagyunk, aminek következtében a mozgás is egyszerűbbé válik. Azaz a nyújtó, erősítő gyakorlatok is jóval könnyebben elvégezhetők. Melyek ezek? 

Tovább
Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Az Aufguss és a Löyly is ugyanazt jelenti. Röviden: felejthetetlen szauna élményt.

Tovább
A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyfürdőzést alapvetően a mozgásszervi panaszok hatékony kezelésének lehetséges módszereként tartjuk számon. A gyógyvíz azonban nem csak a mozgékonyság megőrzésében segít. A bőr szépségének,...

Tovább