Főoldal / Blog hírek / Olcsó wellness hétvége - Hogyan csökkenthetők az árak, ha ősszel utaznánk?

Olcsó wellness hétvége - Hogyan csökkenthetők az árak, ha ősszel utaznánk?


Hogyan lehet olcsó a wellness hétvége? Mutatjuk, hogy miként csökkentheted az árakat, ha Sárvárra jönnél őszi kikapcsolódásra.

Olcsó wellness hétvége - Hogyan csökkenthetők az árak, ha ősszel utaznánk?

Az olcsó wellness hétvége fogalma relatív. Vagyis az, hogy mi az olcsó, mindenkinek mást jelent. Viszont az kétségtelen, hogy egy-egy ügyes lépéssel jelentősen mérsékelhetők az árak. 

Mire gondolunk?

Sárvár esetében például azzal spórolhatunk a legtöbbet, ha olyan szállást választunk, ahol a fürdőbelépő is része a foglalási díjnak. Viszont fontos megnézni, hogy az adott ár csak a medence használatot tartalmazza vagy a szaunázás is benne van a költségekben. Őszi wellness esetében ez lényeges szempont. 

Például a sárvári fürdő saját szállodájában, a VitalMed hotelben a wellness valóban korlátlan. Nem csak a fürdőzés, hanem a szaunázás lehetősége is adott a vendégeknek.

Még mitől lehet olcsó a wellness hétvége?

Ha kedvezőbb árakat szeretnénk, az ünnepi időszakok helyett válasszuk az átlagos őszi hétvégéket. És mindenképpen a szálloda saját oldalán foglaljunk. A közvetlen foglalás sok esetben ma már kedvezőbb, mint a közvetítőn keresztül fixált utazás.

Nem is gondolnánk, de az elköteleződés is sokat ér. Gyakran egy hírlevél feliratkozás is kedvezménnyel jár. Vagy az, ha a fix csomagajánlatokból választunk. Ezek az ajánlatok általában valamilyen pluszt adnak. Amellett, hogy kedvezőbb áron foglalhatók, ajándékot is tartalmaznak. 

A VitalMed esetében a masszázs és a kerékpárhasználat is a csomag része.

Végül: érdekesen hangzik, de a wellness hétvége akkor a legolcsóbb, ha nem hétvégén megyünk. Hétköznapokon általában kedvezőbbek az árak. Amennyiben lehetőségünk van mondjuk vasárnap érkezni, máris csökkentettük az árakat. De igazán kedvező díjakkal akkor számolhatunk, ha a tartózkodás minden napja hétköznapra esik.

Gondold át ezeket és tervezz előre! Ha Sárvárra jönnél, mindenképp válassz olyan szállást, ahol adott a korlátlan wellness lehetősége. 

Erre feltétlenül figyelj, ha cél az olcsó wellness hétvége foglalása.

Nézd meg, hogy a fürdő saját szállodája, a VitalMed hotel milyen csomagokat kínál az őszre.

Kattints ide és kérj akár személyre szabott wellness hétvége ajánlatot.

További cikkek

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Hogyan hozható ki a családi wellness hétvége olcsón? Mutatunk néhány tippet, amivel jelentősen csökkenthetők az árak.

Tovább
Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Azok, akik ülőmunkát végeznek, általában stresszesebbek. Ennek következményeként gyakrabban mennek wellness-szelni és kérnek masszázst.

Tovább
Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Szaunázás során a bőr hőmérséklete percek alatt 40 fokra emelkedik, aminek következtében nagyjából fél liter izzadságot adunk le. A pulzusszám 30 százalékkal növekszik, ami lehetővé teszi a szív...

Tovább