Főoldal / Blog hírek / Olcsó wellness hétvége - Foglaláskor ezekre figyelj!

Olcsó wellness hétvége - Foglaláskor ezekre figyelj!


Kevesen gondolnák, de valójában az all inclusive ellátás olcsóbb, mintha magunk gondoskodnánk az étkezésről. Az olcsó wellness hétvége azonban nem csak így érhető el. Sokat számít az is, hogy az adott szálloda átjárható-e a wellnessfürdővel vagy sem. De nézzük kicsit részletesebben!
Olcsó wellness hétvége - Foglaláskor ezekre figyelj!

Olcsó wellness hétvége all inclusive ellátással

Az all inclusive ellátás egy remek módja annak, hogy spóroljunk a wellness hétvége költségein. Az ilyen típusú csomagok általában minden étkezést tartalmaznak. A reggelin, az ebéden és a vacsorán kívül még a napközbeni fogyasztást is. Kávét és még italfogyasztást is. Vagyis ezekért nem kell külön fizetni. Igaz, a szállásdíj magasabb lehet, de ha szállodán kívül étkeznénk, valószínűleg a sokszorosát költenénk ennek a plusz díjnak. Mindehhez egyébként egyfajta kiszámíthatóság is társul. Ha all inclusive ellátást választunk, kisebb eséllyel szállnak el a költségek. Illetve a stressz is kisebb. Vagyis sokkal pihentetőbb lesz a wellness kikapcsolódás. Tehát nem csak olcsóbb lesz a wellness hétvége, hanem pihentetőbb is. Ami egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

A másik dolog, amivel elérhető az olcsó wellness hétvége: a közvetlen átjárás a fürdővel.

Ha a szálloda csomagajánlatában szerepel a fürdőzés, sokat spórolunk. Abban az esetben, ha a fürdőzésért még pluszban kellene fizetni, összességében valószínűleg magasabb költséggel lennénk kénytelenek kalkulálni.

Az olyan szállodákban, amik közvetlenül átjárhatók az adott fürdővel, a csomagárak többnyire tartalmazzák a korlátlan wellnesst is. Ez megintcsak kiszámíthatóvá teszi a költségeket, kisebb eséllyel esünk túlzásba a pénzügyeket illetően. Így kisebb a stressz és hatékonyabb a feltöltődés.

Úgyhogy az elsőre magasabbnak tűnő all inclusive ár gyakran kedvezőbb, mintha magunk gondoskodnánk az étkezésről. Illetve a csomag részét képező fürdőbelépő is kedvezőbbé teheti a díjakat.

Szóval: ellentmondásnak tűnik, de az olcsó wellness hétvége olykor drágább szállásdíjjal párosul. Fontos ezért, hogy ha összehasonlítjuk a díjakat, az utazás teljes költségére vonatkozóan tegyük ezt meg. Egyenként tekintsük át a tételeket, és ne csak a szállásdíjat vegyük alapul.

Sárváron egyébként két olyan szálloda található, ahol adott a fürdő és a szálláshely közötti közvetlen átjárhatóság: a VitalMed és a Park Inn. 

Úgyhogy ha olcsó wellness hétvége szervezése van tervben, ezeknek a sárvári szállodáknak az ajánlatait mindenképpen érdemes feltérképezni. 

Ha a VitalMed-ből szeretnél ajánlatot kérni, klikk ide!

További cikkek

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Amikor wellness-szelni, nyaralni megyünk, általában félpanziós ellátást kérünk. Illetve olyan hotelt választunk, ahol a szállásdíj már tartalmazza a fürdőbelépőt. Sárvár szállás félpanzióval:...

Tovább
Fürdős élmények mellé kalandpark programok

Fürdős élmények mellé kalandpark programok

A sárvári fürdőhöz nem csak szálloda, kemping és apartman, hanem még egy erdei kalandpark is tartozik. A kötélpályákat a strand szomszédságában találod.

Tovább
Garantált vizes élmények Sárváron - Jó időben ott a strand, borús időben vár a beltéri csúszdás fürdő

Garantált vizes élmények Sárváron - Jó időben ott a strand, borús időben vár a beltéri csúszdás fürdő

Beltéri csúszdás fürdő: Menj biztosra, és válassz olyan helyszínt a nyaralásra, ahol nem kell az időjárás miatt aggódni! A sárvári fürdőben rossz idő esetén se kell lemondani a fürdőzős...

Tovább