Főoldal / Blog hírek / Sárvár hotel - korlátlan wellness az árban

Sárvár hotel - korlátlan wellness az árban


Sárvár hotel - közvetlen átjárás a fürdőbe és korlátlan wellness. Ha a VitalMed hotelt választod, a fürdőbelépőért nem kell pluszban fizetned.

Sárvár hotel - korlátlan wellness az árban

Sárvár hotel - Foglalj olyan szállást, ahol a korlátlan fürdőzés is a csomag része!

Ha így tennél, a legjobb választás a VitalMed hotel. Ez a szálláshely ugyanis a sárvári fürdő saját szállodája. A hotel szobáitól a medencékig az épületen belül mindössze néhány lépést kell megtenni. A vendégek a szállodába történő bejelentkezésükkor kapnak egy “órát”, amivel bármikor beléphetnek a fürdő területére. Ideértve természetesen a strandot is. És persze a családi élményfürdőt meg a gyógymedencés egységet is.

Sárvár hotel: korlátlan fürdőzés az árban

A VitalMed hotel egyébként egy négycsillagos sárvári szálloda. Ahol a foglalás mellé természetesen a reggeli is jár. Méghozzá svédasztalos étkezés. Ugyanakkor kérhető félpanziós ellátás is. Illetve a fürdő vendéglátó egységeiben elfogyasztott ételek és italok árából 10 százalék kedvezményt is adunk. 

A szálloda 26 szobával rendelkezik, természetesen mindegyik klímával felszerelt. A szobatípusokat tekintve foglalható összenyitható, nagyméretű, superior szoba, kétágyas, franciaágyas szoba, lakosztály és családi szoba is. 

Szóval ha Sárvár hotel, akkor VitalMed. Amennyiben olyan szállodát keresel, ahol a wellness, a korlátlan fürdőzés is a csomag része, és szobáktól csak pár métert kell tenni a medencékig, a strandig, a sárvári fürdő saját szállodája lesz a legjobb választás.

Kíváncsi lennél az árakra? Villámgyors ajánlatkérés pár kattintással Klikk ide!

További cikkek

Felhevült testtel ne ugorj a hideg vízbe! - Miért?

Felhevült testtel ne ugorj a hideg vízbe! - Miért?

Mielőtt teljesen elmerülnénk a vízben, adjunk 30 másodpercet a szervezetnek az akklimatizálódásra. Az első lépés: szép lassan vizezzük be a testünket, különösen a szív körüli területet. Mi...
Tovább
Nyáron valóban stresszesebbek vagyunk?

Nyáron valóban stresszesebbek vagyunk?

A hő növeli a kortizol - ez egy stresszhormon - szintet, ami feszültté tesz minket és emelheti a szorongó, pesszimista gondolatok mennyiségét. Ehhez jön még hozzá a nyárhoz kapcsolódó szezonális...

Tovább
Szaunázás nyáron - Csináljuk, vagy inkább hagyjuk?

Szaunázás nyáron - Csináljuk, vagy inkább hagyjuk?

A tapasztalt szaunázóknak nem kérdés. De mi a helyzet azokkal, akik ritkábban szaunáznak?

Tovább