Főoldal / Blog hírek / Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni


Amikor wellness-szelni, nyaralni megyünk, általában félpanziós ellátást kérünk. Illetve olyan hotelt választunk, ahol a szállásdíj már tartalmazza a fürdőbelépőt. Sárvár szállás félpanzióval: Válaszd a VitalMed hotelt!

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Sárvári szállás félpanzióval - A VitalMed hotelben akár félpanziós ellátást is kérhetünk

A szobáktól mindössze néhány méterre találhatók a medencék. A beltéri gyógyvizes egység, a családi élményfürdő és a strand is közvetlenül átjárható a szállodával. A VitalMed hotel vendégei számára tehát adott a korlátlan fürdőzés lehetősége. Ráadásul bármikor ki- és beléphetünk a fürdőbe. 

Ha szeretnénk, félpanziós ellátást is kérhetünk

Amikor nyaralunk, jobbára a félpanziós ellátást részesítjük előnyben. Reggel elfogyasztunk egy laktató reggelit, aztán jöhetnek a nyaralós programok - strandolás, városnézés -, este pedig ismét eszünk valami kiadós finomságot. Az ebéd ilyenkor nem annyira hangsúlyos. Nem szeretjük, ha egy lefixált ebéd miatt kell megszakítani a napi programot. A többség azt tartja a legpraktikusabbnak, ha a vakáció alatt félpanziós ellátást kér a szobákhoz. 

Így van ez általában Sárváron is.

Sárvári szállás félpanzióval: válaszd a VitalMed hotelt!

Svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora

Félpanziós ellátás keretében a reggeli és a vacsora svédasztalos. A reggeli étkezésre a VitalMed hotelben van lehetőség, a vacsora pedig a szálloda melletti, fedett folyosón keresztül megközelíthető négycsillagos hotel éttermében, vagy a VitalMed hotel bejáratával szemben található Harmónia Hotelben, vagy a fürdő önkiszolgáló éttermében, a Thermal Étteremben fogyasztható el.

Ha tehát sárvári szállás, akkor VitalMed hotel. A fürdő saját hoteljében foglaló vendégek akár félpanziós ellátást is kérhetnek.

Ja, és ne feledd, hogy a szállásdíj a korlátlan fürdőzést is tartalmazza.

Ajánlatkérés itt.

További cikkek

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

A nyári szünidő közeledtével sok család számára aktuális kérdés: hova érdemes menni fürdőzni a gyerekekkel? Honnan tudom, hogy egy fürdő tényleg gyerekbarát? Egyáltalán milyen strandot tekintünk...

Tovább
Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Étkezés után vízbe menni rendkívül rossz ötlet. Még a relax fürdőzés sem ajánlott, nem hogy a csúszdázás. Mi ennek az oka?

Tovább
Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Gyógyfürdőzés előtt bemelegíteni? Bizony, szükséges. De vajon miért?

Tovább