Főoldal / Blog hírek / Felnőttbarát wellness: Utazni a gyerekek nélkül? - Jót tesz a családi harmóniának

Felnőttbarát wellness: Utazni a gyerekek nélkül? - Jót tesz a családi harmóniának


Szülőként a gyerekek nélkül utazni nem könnyű. Az első alkalom kimondottan nehéz. Ennek ellenére megéri erőt venni magunkon. Egy-egy páros wellness rengeteget hozzátehet a családi egység megtartásához.

Felnőttbarát wellness: Utazni a gyerekek nélkül? - Jót tesz a családi harmóniának

A kutatások azt mutatják, hogy azok a szülők, akik áldoznak a felnőttbarát wellnessre, általában boldogabbak. Aminek egyenes következménye, hogy a családi kapcsolatok is erősebbek. Mindez részben annak köszönhető, hogy a felnőtt nyaralás alatt felnőttes élményeket élhetnek át a szülők. Van lehetőség az intimitásra és a “mi időre”. Az Amerikai Utazási Szövetség készített anno egy házassági felmérést, amiből az derült ki, hogy egy nyaralás sokkal mélyebb romantikát vált ki, mint egy ajándék - bármennyire is szívhez szóló meglepetésről van szó.

A szülői wellness arra készteti a párokat, hogy kilépjenek a napi szülői rutinból, és új megvilágításban lássák egymást. Akár még a komfortzónából is van lehetőség kilépni. Amire a gyerekek mellett azért - lássuk be - ritkán vállalkozunk. Az új kalandok a szülőknek is járnak. Attól még, hogy valaki gyerekeket nevel, ugyanúgy vágyhat a különleges élményekre. És nem kell, hogy ezek a vágyak beteljesetlenül maradjanak… Egy kis elhatározással az elképzelt utazási tervekből is valóság lehet.

Nálad megvan az elhatározás?

Ha nehéz megtenni az első lépést, netán önzőségnek gondolod, hogy a gyerekek nélkül mész mondjuk wellness-szelni, vizsgáld meg az alábbiakat.

Azzal, hogy párként utaztok, erősítitek az egymás közötti köteléket. Az erős párkapcsolat pedig harmonikus szülő viszonyt eredményezhet. Amiből kétségtelenül a gyerekek is jócskán profitálnak.

Nem mellesleg azzal, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagy, a gyerekkel is türelmesebb tudsz lenni. Illetve jobban meg tudod élni a szülőség minden szépségét.

Szerintünk jól hangzik…

Úgyhogy a kicsik nélkül utazni egyáltalán nem önzőség. Sőt, egyes szakértők szerint az az igazán következetes és előrelátó, aki még a motiváltság elvesztése előtt képes útra kelni és felnőttként (is) feltöltődni.

Így tennél? Mit szólnál egy páros wellness pihenésre? Foglalj szállást a sárvári fürdő saját szállodájában! Korlátlan wellness, maximális feltöltődés: tudj meg többet! Íme, a részletek.

További cikkek

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Sárvári szállás félpanzióval - És még a fürdőbelépőért se kell pluszban fizetni

Amikor wellness-szelni, nyaralni megyünk, általában félpanziós ellátást kérünk. Illetve olyan hotelt választunk, ahol a szállásdíj már tartalmazza a fürdőbelépőt. Sárvár szállás félpanzióval:...

Tovább
Fürdős élmények mellé kalandpark programok

Fürdős élmények mellé kalandpark programok

A sárvári fürdőhöz nem csak szálloda, kemping és apartman, hanem még egy erdei kalandpark is tartozik. A kötélpályákat a strand szomszédságában találod.

Tovább
Garantált vizes élmények Sárváron - Jó időben ott a strand, borús időben vár a beltéri csúszdás fürdő

Garantált vizes élmények Sárváron - Jó időben ott a strand, borús időben vár a beltéri csúszdás fürdő

Beltéri csúszdás fürdő: Menj biztosra, és válassz olyan helyszínt a nyaralásra, ahol nem kell az időjárás miatt aggódni! A sárvári fürdőben rossz idő esetén se kell lemondani a fürdőzős...

Tovább