Főoldal / Blog hírek / Induljon masszázzsal a wellness hétvége! - Így hatékonyabb lehet a feltöltődés

Induljon masszázzsal a wellness hétvége! - Így hatékonyabb lehet a feltöltődés


Kétségtelenül plusz befektetést igényel, mégis megéri a wellness program részévé tenni a masszázst. Miért?

Induljon masszázzsal a wellness hétvége! - Így hatékonyabb lehet a feltöltődés

Egy tanulmány szerint a masszázs rendkívüli módon segíti az ellazulást. Ennek következményeként a fürdőzős kikapcsolódás is hatékonyabb lehet. A kutatások szerint a masszázs olyan hatással van az agyi tevékenységre, ami javítja a relaxációt, miközben fenntartja az éberséget. Emellett csökkenti a szorongást és a rossz hangulatot. Ráadásul már egy-egy alkalom is hoz eredményt.

Ami azért olyan lényeges, mert sokan küzdenek azzal a problémával, hogy a wellness pihenés alatt nem tudják kellőképpen elengedni magukat. Ebben segíthet, ha a fürdőzős élményeket összekapcsoljuk a masszázzsal. Ha például a wellness hétvége elején masszírozással kezdünk, nagy valószínűséggel hatékonyabb lehet a feltöltődés.

Persze tudjuk, hogy ez plusz költségekkel jár, de talán megéri. Hiszen egy kis extra ráfordítással jelentős hatást érhetünk el a kikapcsolódás szintjét tekintve. Természetesen meg kell jegyezni, hogy a hatás mértéke egyéntől és masszázstípustól függően eltérhet. De alapvetően számíthatunk arra, hogy a wellness fürdőzés előtt kért masszírozás javít a kikapcsolódás szintjén.

Válassz számodra ideális masszázst!

Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra ideális masszázst, konzultáljunk a masszőrrel. Mondjuk el, mi a célunk, esetleg milyen egészségügyi panaszaink vannak. Ő pedig ezeknek megfelelően javasol majd olyan masszázst, ami segíthet abban, hogy a wellness végén teljesen feltöltődve induljunk haza.

Legyen így!

Kíváncsi lennél arra, hogy a sárvári fürdőben milyen masszázsok kérhetők? Az árak és a részletek ide kattintva érhetők el.

További cikkek

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

A nyári szünidő közeledtével sok család számára aktuális kérdés: hova érdemes menni fürdőzni a gyerekekkel? Honnan tudom, hogy egy fürdő tényleg gyerekbarát? Egyáltalán milyen strandot tekintünk...

Tovább
Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Étkezés után vízbe menni rendkívül rossz ötlet. Még a relax fürdőzés sem ajánlott, nem hogy a csúszdázás. Mi ennek az oka?

Tovább
Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Gyógyfürdőzés előtt bemelegíteni? Bizony, szükséges. De vajon miért?

Tovább