Főoldal / Blog hírek / Nagyon olcsó wellness hétvége - Létezik?

Nagyon olcsó wellness hétvége - Létezik?


Nagyon olcsó wellness hétvége: nézzük, hogyan hozható ki a legkevesebb összegből egy wellness pihenés.

Nagyon olcsó wellness hétvége - Létezik?

A nagyon olcsó wellness hétvége mindenkinek mást jelent. Van, akinek már a 30 ezer forint is kedvező, másoknak viszont a nagyon olcsó fogalma inkább a 10-15 ezer forintnál kezdődik. Természetesen éjszakánként.

Hogyan minimalizálhatók az árak, mitől lesz nagyon olcsó a wellness hétvége?

Először is a hétvégék általában mindig népszerűbbek a szállodákban, így az árak is magasabbak. Ha olcsó wellness pihenést tervezünk, a péntek, szombat, vasárnap helyett inkább a hétköznapokat válasszuk. 

Lehetőleg ünnepi, tanszüneti időszakon kívüli időpontban. Vagyis akkor lesz a legolcsóbb a szállás, ha teljesen átlagos hétköznapon megyünk wellness-szelni.

Nagyon fontos, hogy a szállásdíj tartalmazza a fürdőbelépő díját. Egyébként igencsak megnőhetnek a költségek. A külön fizetett jegy, jelentős plusz kiadással járhat. 

Ahhoz, hogy összejöjjön a nagyon olcsó wellness hétvége, célszerű megnézni a szálláshely aktuális kedvezményeit. Méghozzá a hotel, szálloda saját weboldalán. Sokan gondolják, hogy a szállásközvetítő oldalakon olcsóbbak a díjak. Ez ma már nem feltétlenül van így. A legtöbb esetben direkt ajánlatkérés után kedvezőbb árat kapunk, mintha szállásközvetítőn keresztül fixálnánk az utazás részleteit.

Sok esetben a hírlevél feliratkozás is plusz kedvezményt hoz, illetve a gyermekkel utazók és a nyugdíjasok is kedvezőbb árra számíthatnak. 

Végül mindenképpen nézzük át az aktuális csomagajánlatokat. A szállodák gyakran állítanak össze ajánlatokat az olyan időszakokra, amikor kevesebben indulnak wellness-szelni. Ezek többnyire jóval olcsóbbak, mint a főszezonban és az ünnepek alatt.

Szóval a nagyon olcsó wellness hétvége létezik, viszont valamivel tudatosabb és kitartóbb keresgélésre van szükség. No, meg némi rugalmasságra.

Nálatok ez megvan?

Kíváncsi lennél arra, hogy Sárváron milyen ajánlatok várnak? A fürdő saját szállodájában a szobaár része a fürdőbelépő, és egyes csomagok még ajándék szolgáltatásokat is tartalmaznak. 

Többet tudnál meg? A kattintás után minden részletet megtalálsz.

További cikkek

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

Gyerekbarát fürdő - Így válassz strandot a nyárra

A nyári szünidő közeledtével sok család számára aktuális kérdés: hova érdemes menni fürdőzni a gyerekekkel? Honnan tudom, hogy egy fürdő tényleg gyerekbarát? Egyáltalán milyen strandot tekintünk...

Tovább
Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Lényegesebb, mint gondolnánk - Étkezés után ezért ne menjünk vízbe

Étkezés után vízbe menni rendkívül rossz ötlet. Még a relax fürdőzés sem ajánlott, nem hogy a csúszdázás. Mi ennek az oka?

Tovább
Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Melegítsünk be a gyógyfürdőzés előtt!

Gyógyfürdőzés előtt bemelegíteni? Bizony, szükséges. De vajon miért?

Tovább