Főoldal / Blog hírek / Nagyon olcsó wellness hétvége - Létezik?

Nagyon olcsó wellness hétvége - Létezik?


Nagyon olcsó wellness hétvége: nézzük, hogyan hozható ki a legkevesebb összegből egy wellness pihenés.

Nagyon olcsó wellness hétvége - Létezik?

A nagyon olcsó wellness hétvége mindenkinek mást jelent. Van, akinek már a 30 ezer forint is kedvező, másoknak viszont a nagyon olcsó fogalma inkább a 10-15 ezer forintnál kezdődik. Természetesen éjszakánként.

Hogyan minimalizálhatók az árak, mitől lesz nagyon olcsó a wellness hétvége?

Először is a hétvégék általában mindig népszerűbbek a szállodákban, így az árak is magasabbak. Ha olcsó wellness pihenést tervezünk, a péntek, szombat, vasárnap helyett inkább a hétköznapokat válasszuk. 

Lehetőleg ünnepi, tanszüneti időszakon kívüli időpontban. Vagyis akkor lesz a legolcsóbb a szállás, ha teljesen átlagos hétköznapon megyünk wellness-szelni.

Nagyon fontos, hogy a szállásdíj tartalmazza a fürdőbelépő díját. Egyébként igencsak megnőhetnek a költségek. A külön fizetett jegy, jelentős plusz kiadással járhat. 

Ahhoz, hogy összejöjjön a nagyon olcsó wellness hétvége, célszerű megnézni a szálláshely aktuális kedvezményeit. Méghozzá a hotel, szálloda saját weboldalán. Sokan gondolják, hogy a szállásközvetítő oldalakon olcsóbbak a díjak. Ez ma már nem feltétlenül van így. A legtöbb esetben direkt ajánlatkérés után kedvezőbb árat kapunk, mintha szállásközvetítőn keresztül fixálnánk az utazás részleteit.

Sok esetben a hírlevél feliratkozás is plusz kedvezményt hoz, illetve a gyermekkel utazók és a nyugdíjasok is kedvezőbb árra számíthatnak. 

Végül mindenképpen nézzük át az aktuális csomagajánlatokat. A szállodák gyakran állítanak össze ajánlatokat az olyan időszakokra, amikor kevesebben indulnak wellness-szelni. Ezek többnyire jóval olcsóbbak, mint a főszezonban és az ünnepek alatt.

Szóval a nagyon olcsó wellness hétvége létezik, viszont valamivel tudatosabb és kitartóbb keresgélésre van szükség. No, meg némi rugalmasságra.

Nálatok ez megvan?

Kíváncsi lennél arra, hogy Sárváron milyen ajánlatok várnak? A fürdő saját szállodájában a szobaár része a fürdőbelépő, és egyes csomagok még ajándék szolgáltatásokat is tartalmaznak. 

Többet tudnál meg? A kattintás után minden részletet megtalálsz.

További cikkek

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Hogyan hozható ki a családi wellness hétvége olcsón? Mutatunk néhány tippet, amivel jelentősen csökkenthetők az árak.

Tovább
Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Azok, akik ülőmunkát végeznek, általában stresszesebbek. Ennek következményeként gyakrabban mennek wellness-szelni és kérnek masszázst.

Tovább
Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Szaunázás során a bőr hőmérséklete percek alatt 40 fokra emelkedik, aminek következtében nagyjából fél liter izzadságot adunk le. A pulzusszám 30 százalékkal növekszik, ami lehetővé teszi a szív...

Tovább