Főoldal / Blog hírek / Páros wellness a romantika fenntartásáért

Páros wellness a romantika fenntartásáért


Páros wellness - legalább öt okot tudunk mondani, hogy miért válasszátok a wellnesst, ha egy kicsit erősítenétek a kettőtök közötti romantikát.

Páros wellness a romantika fenntartásáért

Nem is gondolnánk, de a páros wellnessnek óriási hatása van a párkapcsolatra. Azzal, hogy csakis egymással foglalkozunk, jelentősen erősítjük a kötődést. A vízben pedig aligha tudunk mást tenni, mint a másikra koncentrálni. Ott nincs mobiltelefon, nincsen tv - csak te és a párod. No, meg a kellemesen meleg gyógyító víz. És ez utóbbi is nagyon fontos. Hiszen a meleg vízben oldódnak az izmok, elillan a hétköznapi feszültség. Vagyis a randi során mindketten ellazult állapotba kerültök.

A harmadik ok: együtt éltek át új élményeket. A wellness során kipróbálhattok olyan dolgokat is, amiket korábban nem. Mondjuk egy páros masszázst, vagy részt vehettek egy különleges szauna szeánszon. Az ilyen élmények mindig plusz romantikát adnak a kapcsolatnak, képesek fellobbantani a tüzet.

És akkor ott az “ajándék faktor” is. Mivel wellness-szelni nem egy hétköznapi program, az ilyen jellegű randi egyfajta ajándéknak is tekinthető. Vagyis az, hogy valami különlegesebb, exkluzívabb élményt élünk meg, elégedettséget, hálát kelthet bennünk. És ez megint csak nagyon jó hatással van a kapcsolatra.

Végül, de természetesen nem utolsó sorban: a páros wellness alatt fokozható az intimitás. A vízben közel tudunk bújni a párunkhoz, ráadásul mindezt fürdőruhában tehetjük. Egy hagyományos randi programon ez aligha kivitelezhető.

Együtt, összebújva pezsgőfürdőzni kifejezetten romantikus program… Ki ne szeretné átélni ezt a párjával?

Amennyiben kedvet kaptatok egy romantikus wellnesshez, gyertek Sárvárra! A fürdőzős lehetőségeken kívül számos egyéb, páros wellness szolgáltatással várunk. Masszázsok, szauna programok és spa kezelések… 

Ha többet tudnál meg, íme, a részletek.

További cikkek

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

Gyakorlatok, amiket gyógyfürdőzés közben bármikor elvégezhetünk

A vízben gyakorlatilag súlytalanok vagyunk, aminek következtében a mozgás is egyszerűbbé válik. Azaz a nyújtó, erősítő gyakorlatok is jóval könnyebben elvégezhetők. Melyek ezek? 

Tovább
Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Aufguss vagy Löyly: Mindegy, hogyan hívjuk, át kell élni a wellness alatt

Az Aufguss és a Löyly is ugyanazt jelenti. Röviden: felejthetetlen szauna élményt.

Tovább
A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyvíz és a kozmetikai hatás - Termálvízből krém

A gyógyfürdőzést alapvetően a mozgásszervi panaszok hatékony kezelésének lehetséges módszereként tartjuk számon. A gyógyvíz azonban nem csak a mozgékonyság megőrzésében segít. A bőr szépségének,...

Tovább