Főoldal / Blog hírek / A wellness gyógyfürdők extra szolgáltatásai - Hozd ki a maximumot a gyógyfürdős napból!

A wellness gyógyfürdők extra szolgáltatásai - Hozd ki a maximumot a gyógyfürdős napból!


A wellness gyógyfürdőkben való lazítás nem csak a gyógyvizes fürdőzésről szól. Vagyis nem csak erről szólhat. A wellness gyógyfürdők számos egyéb szolgáltatással várnak minket. Ráadásul ezek közül jó néhány ingyenesen vehető igénybe. Mire gondolunk?
A wellness gyógyfürdők extra szolgáltatásai - Hozd ki a maximumot a gyógyfürdős napból!

Nézzük meg először a wellness gyógyfürdők alapszolgáltatásait!

A gyógyvizes fürdőzés csak egy a sok közül. A wellness gyógyfürdőkben többnyire pezsgőfürdős gyógyvizes medence és nyakzuhany is várja a vendégeket. Ezek olyan élményelemek, amikért általában nem kell pluszban fizetni, mégis hatalmas értékkel bírnak. A vízi masszázselemek segítségével rendkívül hatékony lehet az ellazulás. Mind lelki, mind testi értelemben.

Ne feledjük továbbá az úszás, a vízi gyógytorna lehetőségét se. A wellness gyógyfürdőkben erre is van mód.

A sárvári fürdőben legalábbis alkalmunk nyílik csoportos vízi gyógytornán is részt venni. Illetve úszómedence is várja azokat, akik átmozgatnák kicsit az izmaikat, ízületeiket.

Milyen plusz szolgáltatásokkal várják még a vendégeket a wellness gyógyfürdők?

A wellness gyógyfürdők többségében többféle szauna és gőzfürdő is segíti az ellazulást. Igaz, ezek használatáért nagy valószínűséggel plusz díjat kell fizetni. Már amennyiben a csomagnak nem része a korlátlan wellness. Aztán ott van még a szolgáltatások között a sóbarlang-relax és számos különböző masszázstípus. A sárvári fürdőben wellness masszázsok, ayurveda kezelések, thai masszázsok, keleti terápiák, kádfürdő és különféle pakolások is kérhetők. Illetve természetesen TB által támogatott gyógyfürdő kezelések. Köztük gyógymasszázsok, gyógytornák és vízi gyógykezelések.

A gyógyfürdőzésnek tehát nem csak a gyógyvízben való üldögélésről kell szólnia. 

Kétségtelen, hogy a feltöltődés és a gyógyulás szerves része ez, de azért nem árt kiegészíteni másféle gyógyító élményekkel. Ha teheted, vegyél igénybe más gyógyfürdős szolgáltatásokat, tervezd meg tudatosan a gyógyfürdős napot és hozd ki a maximumot a kikapcsolódásra, feltöltődésre szánt napból.

Ha kíváncsi lennél arra, hogy a sárvári fürdőben mennyibe kerülnek a plusz gyógyfürdős szolgáltatások, a wellness árakat itt éred el.

További cikkek

Strandfürdő és a zuhanyzás

Strandfürdő és a zuhanyzás

Amikor strandfürdőbe megyünk, az első dolgunk egyike, hogy beugrunk a hűsítő vízbe. Gyakran olyannyira igyekszünk a medencébe, hogy megfeledkezünk bizonyos dolgokról. Egészen pontosan a...
Tovább
Élményfürdő gyerekeknek - Az érzékek és a képességek fejlesztésére is kiváló a vízi kikapcsolódás

Élményfürdő gyerekeknek - Az érzékek és a képességek fejlesztésére is kiváló a vízi kikapcsolódás

Élményfürdő gyerekeknek: nem csak kikapcsolódás, hanem játék és fejlődés is egyben. A pancsolás során a gyerekek érzékei és bizonyos képességei is hatékonyan fejlődnek. Úgy, mint látás, tapintás,...

Tovább
Van olyan, hogy túl sok strandolás? - Mennyi időt tölthetnek a gyerekek a strandfürdő medencéiben?

Van olyan, hogy túl sok strandolás? - Mennyi időt tölthetnek a gyerekek a strandfürdő medencéiben?

Ha nyári vakációról van szó, a strandfürdős kikapcsolódás fix programnak tekinthető. A gyerekek különösen kedvelik a vízben való pancsolást, az úszást és a vízi játékokat. Ez azonban nem jelenti...

Tovább