A 8–12 éves kis gézengúzokat a Kalandparkban és a Fürdőben több kihívás várja, a hét folyamán kétszer tehetik próbára bátorságukat és erejüket a kötélpályákon, kipróbálhatják az íjászatot vagy a famászást.

Persze a mindennapos fürdőzés itt sem maradhat el! És ha még maradt erejük a kipilledt gézengúzoknak kvízjátékok, „creativity” és interaktív játékok színesítik a tábori napokat.

Időpontok:

  • 2024. július 1 - 5.
  • 2024. július 15 - 19. 
  • 2024. július 22 - 26.
  • 2024. augusztus 5 - 9.

Ár: 39.900 Ft/hét/fő - az ár tartalmazza a napi fürdőbelépőt, valamennyi programon való részvételt, a gyermek tízóraiját és ebédjét.

Általános információk:

A táborok helyszíne: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és Sárvári Kalandpark

Valamennyi táborunkban szakképzett pedagógusok, animátorok és oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és nem utolsósorban biztonságos táborozásáról.

A napközis táborokban hétfőtől péntekig 7:45 és 16:15 között vállaljuk a gyermekek felügyeletét.

A napközis táborok esetén a tábor díját a tábor megkezdése előtt legalább 10 nappal kérjük rendezni. A táborozás díja készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy átutalással egyenlíthető ki.

A jelentkezési lap itt letölthető, kitöltés után aláírva e-mail-ben is beküldhető.

A tábori tudnivalók itt letölthetők.

ÁNTSZ nyilatkozat itt és a Kalandpark hozzájáruló nyilatkozat itt letölthető.

Ezeket a tábor kezdés reggelén, aktuális dátummal kitöltve a táborvezetőnek leadni szíveskedjenek.

A táborokra vonatkozó adatvédelmi tájékoztatóinkat megtalálja az alábbi linkeken:

Adatvédelmi tájékoztató és folyamatleírás a Sárvári Gyógyfürdő Kft. által szervezett táborban való részvételhez itt letölthető.

Adatvédelmi tájékoztató és folyamatleírás a felelősségvállalási nyilatkozattal igénybevehető szolgáltatási tevékenység ellátásával kapcsolatos egyéb adatkezelésről itt letölthető.

Bővebb információ és jelentkezés: +36 95/523 651 és +36 95/523 650 telefonszámon, vagy a thermal@sarvarfurdo.hu e-mail címen.

Fizetési információk:

Átutalás esetén kérjük, a tábor árát az alábbi számlaszámra utalni, megjegyzésbe beírni a gyermek nevét, a kiválasztott tábort és tábori hetet:

Számlatulajdonos neve: Sárvári Gyógyfürdő Kft.
Bank: OTP Bank
Számlaszám: 11747037-20017943

SZÉP kártyával történő fizetés mindhárom kártyakibocsátó kártyájával lehetséges a szolgáltató weboldalán, telefonszámán vagy személyesen a fürdő irodaházában. 

- A SZÉP kártyás fizetés (OTP, MKB) kétféle módon lehetséges:
1. Amennyiben Ön rendelkezik a kártyakibocsátó oldalán regisztrációval és elindítja az előlegfizetést a Sárvári Gyógyfürdő Kft. részére a megrendelés összegével. Majd a sikeres tranzakcióról e-mailben Ön küld nekünk egy igazolást, ami az oldalról sikeres fizetés után letölthető.

2. Ha nincs Önnek regisztrációja a SZÉP kártya kibocsátó oldalán, akkor a tábor a fürdő irodaházában fizethető SZÉP kártyával személyesen.

- Amennyiben K&H SZÉP kártyával rendelkezik, a K&H oldalon indíthatja el Ön a fizetést.
Ehhez a fürdő azonosítója: 84009667

- Személyesen a fürdő irodaházában van lehetőség készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával (vagy ezeket kombinálva) fizetni a tábort.