Főoldal / Blog hírek / Miért olyan extra élmény egy szauna szeánsz program?

Miért olyan extra élmény egy szauna szeánsz program?


A szauna szeánsz sokkal több, mint egy szimpla szaunázás. Ilyenkor olyan élményeket is átélhetünk, amilyenekre a szaunamester nélküli wellness programon nincs lehetőségünk.

Miért olyan extra élmény egy szauna szeánsz program?

Mi történik a szauna szeánsz programon?

A szaunamester azért felelős, hogy a szeánsz minden szaunázó számára különleges élmény legyen. Ezt egyebek mellett azzal éri el, hogy illóolajjal higított vizet locsol a szaunakövekre, majd a szaunalepedő segítségével úgy tereli a levegőt a szaunában, hogy az egészen egyedülálló fizikai és mentális érzést váltson ki a szaunázókban. Egyes szeánszokon zene szól, máskor a szaunamester ad instrukciókat. Rengeteg féle tematikus szeánsz létezik: van, ami frissít, élénkít, más szeánszok pedig nyugtatnak és ellazítanak.

Gyakran a szauna szeánszok része a peeling is. Azaz valamilyen egyedi bőrradírozásra is lehetősége nyílik a szaunázóknak. Ez lehet sós, mézes vagy épp eperolajos - csak néhány példa.

A szauna szeánsz tehát egészen más élmény, mint amikor csak simán beülünk “izzadni”. Természetesen a szimpla szauna programok értéke se becsülhető le, de az kétségtelen, hogy a felöntésektől sokkal intenzívebb hatást várhatunk.

Kipróbálnád? A kattintás után mutatjuk a sárvári fürdőben elérhető aktuális szauna szeánszokat.

További cikkek

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Családi wellness hétvége olcsón - Sárvár

Hogyan hozható ki a családi wellness hétvége olcsón? Mutatunk néhány tippet, amivel jelentősen csökkenthetők az árak.

Tovább
Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Az ülőmunkát végző egyre gyakrabban regenerálódnak masszázs segítségével

Azok, akik ülőmunkát végeznek, általában stresszesebbek. Ennek következményeként gyakrabban mennek wellness-szelni és kérnek masszázst.

Tovább
Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Tíz perc szauna, tíz perc pihenő

Szaunázás során a bőr hőmérséklete percek alatt 40 fokra emelkedik, aminek következtében nagyjából fél liter izzadságot adunk le. A pulzusszám 30 százalékkal növekszik, ami lehetővé teszi a szív...

Tovább