Tapasztalja meg a különleges szauna felöntések élményét, melyet szakképzett szauna mesterek vezetnek. Sárvári sós, mézes, gyümölcsös, jeges, joghurtos, csokoládés, meditációs felöntésben lehet része. A sor korántsem teljes, szauna mestereink fantáziája határtalan! Ne hagyja ki!

  november 18. november 19. november
20.
november 25. november 26. november
27.
Szaunamester KRISZTIÁN KA-TI-BI TIBOR TAMÁS KRISZTIÁN TIBOR
1400 - Az avar illata - - - -
1500 Relax felöntés Erdei füstös relax Kókuszolajos, sós peeling Kirándulás a fűszerek világában Relax felöntés Mangóolajos,
sós bőrradír
1600 - Itália varázsa - - -
1700 Sós bőrradír - Fehércsoki krémes hidratálás Mediterrán tengerparti nyaralás Sós bőrradír Sheavaj- szőlőmagolajos hidratálás
1800 - Forralt bor - - - -
1900 Mézes felöntés Őrület Mézes bőrtáplálás After-Eight fürdő Mézes felöntés Mézes bőrtáplálás
2000 - - - Ice-ice-baby - -

A felöntésekre jegyek a főpénztárban vásárolhatók, melynek ára 800 ft/alkalom.

A jelenlegi helyzetben fokozottan fontos, hogy környezetünkre még jobban odafigyeljünk és a fenntarthatóság elvét kövessük. Ezért szeretnénk tájékoztatni, hogy 2022. szeptember 23-tól elbúcsúzunk az eldobható, egyszer használatos műanyag-és termo poharaktól a szaunavilágban és bevezetjük a repoharas rendszert.
Válasszon a pénztárnál 5 féle poharunkból és hozza magával a következő szaunázásra is, hogy továbbra is élvezhesse a korlátlan teafogyasztást. A poharak ára 600 Ft/db, melyet csak egyszer kell megvásárolni, és aztán a szaunázós csomagba betenni és a következő alkalmakra is elhozni. A poharak mosogatógépben moshatók. Járuljunk hozzá együtt az ökológiai lábnyom csökkentéséhez!